Beşiktaş, Nathan Redmond Transferini Bitirdi

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
Beşiktaş, Nathan Redmond'ı bonservisiyle birlikte kadrosuna katmaya yakın. Siyah-beyazlılar, iki genç oyuncunun Southampton'ın ortak kulübü Göztepe'ye kiralanması için de İngiliz kulübüyle görüşmelerini sürdürüyor.

Öte yandan Galatasaray da oyuncu için görüşmelerine devam ediyor.

(Sky Sports)
Beşiktaş, Nathan Redmond'ı kadrosuna kattığını açıkladı.

menajer herkese önermiş.bjk,GS,fb.ingilizlerde alay ediyo,riskli transfer

Bizimkiler umarim baska bir oyuncunun pesinden kosuyordur.

oyuncu hakkındaki fikirlerin nedir.ingilizlerin yorumlardan sonra tırstım ben
Alici gozle izlemedim zaten EPL maclarini genelde buyuk takimlar arasinda oynanan maclari izlerim. Oyle kendinden soz ettirmis tanidik bir isim de degil, yasi da 28 bu da normal/vasat oyuncu izlenimi birakti bende. Ama dedigim gibi oyle aklimda X bir maci yok nasil oynadigina dair.

Alici gozle izlemedim zaten EPL maclarini genelde buyuk takimlar arasinda oynanan maclari izlerim. Oyle kendinden soz ettirmis tanidik bir isim de degil, yasi da 28 bu da normal/vasat oyuncu izlenimi birakti bende. Ama dedigim gibi oyle aklimda X bir maci yok nasil oynadigina dair.
ingilizler yası hep 33-34 gibi geliyor diye de alay etmişler

Buyuk takimda oynamisligi da yok, hani yasi 23-24 falan olsa bunu problem etmem ama yasi 29 olacak bu sezon ve EPL' de vasat takimlarda oynamis sadece. Daha iyisi lazim bize.
ucuz bi bonservis ile bile salmayı düşünüyolarsa,daha da konusacak bişey yok zaten.bjk kiralık kovalıyodu hep

kiminle ilgilensek birileriyle adı geçiyor.

bir tane oyuncu olsun ki biz almak istemiş olmayalım.

Nathan Redmond, Fenerbahçe'nin ve Galatasaray'ın ilgisine karşın Beşiktaş'a transfer olmayı seçti. (Fabrizio Romano)

menajer cakmasından çalım hikayesi yaratmak da güzel

Bu Romano denilen salata ne anlatıyor yav? G.tümle güldüm okurken.

Geri
Üst Alt