Beşiktaş, Negredo'yu Transfer Etti

Bu mal burayı hollanda ikinci ligi seviyesinde falan sanıyor galiba. Lens-kuresma kanatlarıyla baya gol atar, özellikle de kafa golü ama atacağı max 20.

Bana da böyle sacma "Come to Besiktas" videosu cektirselerdi ben de acikcasi Hollanda ikinci ligi seviyesi diye sanardim burayi :D

tek maç izledim gerçi ama gomez,abubakar,demba ba dan daha iyi olacağını sanmıyorum. 15 gol atsın öpsün de başına koysun

DG9OTyLWsAARkLr.jpg:large

Bilgi | 35 gol daha atması gerek

Sent from my Galaxy S8+ using GSCimbom mobile app

bu gidisle reis 35 golde kalsa iyi. 55e kadar yolu var bunun.

Bülent Korkmaz: "Negredo'nun çıkınca tepki göstermesi normal. Geldiğinde 34-35 gol atacağını düşünüyordu, şu an hala golü yok."

Dönemiyor, fiziksel olarak ayakta kalamıyor, hızlı değil... Kendisi de bunun farkında, oyundan çıkarkenki tepkisi bu yüzden. Bu adam 10 golü görürse ligde ben de futboldan anlamıyorum

İkinci Van Persie olayı.

Üçüncü Van Persie olayı da Soldado...

Bu sene Tanju nun 39 gollük rekoru tarihin tozlu sayfalarına karışacak galiba.

Son hafta 35 gol atıp herkesi sus pus edecek.

Büyük kaptan :hat:
bdb7f259c7f69f6f775d14e6273463b3.jpg

sent via GSC

hatrick serisine Galatasaray maçıyla başlayacak olan futbolcu.

Beşiktaş bir çekirge misali, çok zıplamıştı forvet konusunda...

Aboubakar da çok geç açılmıştı. Dün ki maçta atmaya başlayacağının sinyalini verdi 20 küsür atamaz ama 12-13 gol de atar.

Aboubakar da çok geç açılmıştı. Dün ki maçta atmaya başlayacağının sinyalini verdi 20 küsür atamaz ama 12-13 gol de atar.

ama bu ebubekirden farklı ebubekir daha genc hala daha kendini ispat etme cabasında negredo bey ise zaten ingilterede jubilesini coktan yaptı

fiziki olarak agırdı zaten oynamaya oynamaya agırlık iyice hantallıga dönmüs

Geri
Üst Alt