- 29 Ocak 2011
- 45.766
- 17.244
- 2.748
Cahil diyorsun, be kardeşim topun hızı ve güçü yazmışım onu da mı görmüyorsun
Bu Ateş üfleyerek sönmez
kafa açma kenan mevzu sen değilsin heryerden zıplayıb duruyon
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cahil diyorsun, be kardeşim topun hızı ve güçü yazmışım onu da mı görmüyorsun
Bu Ateş üfleyerek sönmez
Daha önce bir çok kez belirttim iki ülkede de ikamet ediyorum. Kocaman adamın korumaya ihtiyaçı yok, mesele de bu zaten, hepimiz kocaman adamlarız dalga geçip aşağılayabilmek için açık aramayı doğru bulmuyorum. Evet Türkiye'de sıkça kullanılıyor ama Roketi dalga meselesi yapmak da ilginç.
Bu Ateş üfleyerek sönmez
Forum olduğu için konulara görüşümü yazıyorumkafa açma kenan mevzu sen değilsin heryerden zıplayıb duruyon
ya beyler boşverin cidden algılayamıyor zeka meselesi yani cahil cesaretiyle konuşmasa tolere edecem de susmakta bilmiyor mağlesef
boşver can almancılıkta oluyor öyle şeyler. biz seni roketinle, akünle seviyoruz iyi bebesin.Tamam ya sallayın gitsin.
sent via GSC
sen ne anlatıyon ALMANCI
Çok şükür senin gibi bir Yalancının onayına ihtiyacım yokcan almancıların içinde nadir yetişen akıllı kardeşimizdir
forumda 1 veya 2 tane böyle almancı var
diğeri kenan değil
Çok şükür senin gibi bir Yalancının onayına ihtiyacım yok
Bu Ateş üfleyerek sönmez
Hadi kardeşim hadi naş, insanı yaşadığı ülke üzerinden aşağılamaya kalkışan zavallı bir aşağılıksın.sana yaşadığın ülkeyle alakalı sıfat ile çağırmamı istemiyorsan uzaklaş burdan
zırlama kardeşHadi kardeşim hadi naş, insanı yaşadığı ülke üzerinden aşağılamaya kalkışan zavallı bir aşağılıksın.
Bu kelime için ceza yiyceksem de umrumda değil, aşağılık birine aşağılık diyeceksin ki kendini bir halt sanmasın.
Bu Ateş üfleyerek sönmez
dur kafan almadı herhalde senin mesajlarınızı algılayış şeklim, tekrar koyayımzırlama kardeş
burası berlin ağlama duvarı değil
2.kisi olarak benden bahsettigini biliyorum tskr edrm cnmcan almancıların içinde nadir yetişen akıllı kardeşimizdir
forumda 1 veya 2 tane böyle almancı var
diğeri kenan değil
Roket daha iyi ve uygun bir sözcük almanci karshimi destekliyorum
~tap
Roket gibi hizli gitti top beeeeeSaçmalama.
Roket daha iyi ve uygun bir sözcük almanci karshimi destekliyorum
~tap
Sa mevzu mu var KenancımHadi kardeşim hadi naş, insanı yaşadığı ülke üzerinden aşağılamaya kalkışan zavallı bir aşağılıksın.
Bu kelime için ceza yiyceksem de umrumda değil, aşağılık birine aşağılık diyeceksin ki kendini bir halt sanmasın.
Burda kümelenmişsiniz bir iki tane kendinizi bir halt sanıyorsunuz, ikide bir milleti aşağılamaya çalışıyorsunuz.
Bu Ateş üfleyerek sönmez