Beşiktaş, Orkan Çınar İle Anlaştı İddiası!

Daha önce bir çok kez belirttim iki ülkede de ikamet ediyorum. Kocaman adamın korumaya ihtiyaçı yok, mesele de bu zaten, hepimiz kocaman adamlarız dalga geçip aşağılayabilmek için açık aramayı doğru bulmuyorum. Evet Türkiye'de sıkça kullanılıyor ama Roketi dalga meselesi yapmak da ilginç.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

sen ne anlatıyon ALMANCI

Moderatör tarafında düzenlendi:
sen ne anlatıyon ALMANCI
884b241aab90ea54da05cf28e5cf0b5d.jpg

387b5c3cc62d4ff215cab9ea0ad4fcb6.jpg

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Moderatör tarafında düzenlendi:
can almancıların içinde nadir yetişen akıllı kardeşimizdir

forumda 1 veya 2 tane böyle almancı var

diğeri kenan değil

sana yaşadığın ülkeyle alakalı sıfat ile çağırmamı istemiyorsan uzaklaş burdan
Hadi kardeşim hadi naş, insanı yaşadığı ülke üzerinden aşağılamaya kalkışan zavallı bir aşağılıksın.

Bu kelime için ceza yiyceksem de umrumda değil, aşağılık birine aşağılık diyeceksin ki kendini bir halt sanmasın.

Burda kümelenmişsiniz bir iki tane kendinizi bir halt sanıyorsunuz, ikide bir milleti aşağılamaya çalışıyorsunuz.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Son düzenleme:
Hadi kardeşim hadi naş, insanı yaşadığı ülke üzerinden aşağılamaya kalkışan zavallı bir aşağılıksın.

Bu kelime için ceza yiyceksem de umrumda değil, aşağılık birine aşağılık diyeceksin ki kendini bir halt sanmasın.

Bu Ateş üfleyerek sönmez
zırlama kardeş

burası berlin ağlama duvarı değil

Roket daha iyi ve uygun bir sözcük almanci karshimi destekliyorum

~tap

Ben de Marseille'in gettosunda yaşıyorum ama böyle bir muamele ile karşılaşmıyorum.

İnsan biraz aynaya bakmalı ve "neden bana böyle davranıyorlar?" diye sormalı. Sonra cevabı bulacaktır zaten.

Burda kümelenmişsiniz bir iki tane kendinizi bir halt sanıyorsunuz, ikide bir milleti aşağılamaya çalışıyorsunuz.

Bu Ateş üfleyerek sönmez
Sa mevzu mu var Kenancım

Geri
Üst Alt