Beşiktaş, Rafa Silva Transferini Bitirdi

valla bu harcamayı yapıpta fenere yatarlarsa ağır küfrederim.

yok adam gibi oynayıp fenere garanti 6 puan yazmayacaksa bu maliyetteki Rafa silva hayırlı olsun onlara.o zaman gram üzülme sebebi değil.
Yatacaklar kral. Bu ülkede her yol mübah nasılsa.

Sezon içinde Vodafone parkta oynanacak maç öncesi istanbulda metrodaydım.

Bjklilerin çoğu kendi arasında feneri şampiyon yapmaktan bahsediyordu.

Bunlar böyle işte

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yatacaklar kral. Bu ülkede her yol mübah nasılsa.

Sezon içinde Vodafone parkta oynanacak maç öncesi istanbulda metrodaydım.

Bjklilerin çoğu kendi arasında feneri şampiyon yapmaktan bahsediyordu.

Bunlar böyle işte

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bunun için para veriyolarsa yazık ne diyeyim :D beter olsunlar demeye gerek yok zaten beterin beteri olmuş olurlar

Bundan 2-3 sene önce ekonomik koşullar kulüpler için çok çok daha iyiyken 2-3M maaşlara bile çok fazla diyorduk. Şimdi 5+ bile normalleşmeye başladı. Bu durumu açıklayabilecek var mı?
Yalı çocuğu. Ve tabi bizim salak gibi onlara uyum sağlamamız. Aynı hatayı 2000’de de yaptık. Nasıl uefa kupasını aldığımızı unutup fenere uyduk. Hala aynı gidiyoruz.

Hummels de gelecek.
Kanat + forvet + orta saha + bek de almalılar

Yav kaç yaşında adam daha devre arasında aynı mevkiye 10 milyon verip muçi aldın yıllık 6 imza parası 10 verip rafa Silva almak nasıl bir planlamadır beter olun anasını satayım

Rafa Silva geliyor Jokey klübüne onu anladıkta daha 2 gün önce 10 milyon üstü verdiğin Muci bu işe ne diyecek.Ondan bu saatten sonra verim alabilecekmisin?Hiç düşünmüşlermidir bu hususiyeti.

Yav o bu şunu karşıladı olayı çok absürt geliyor bana. 10 milyon imza 6 milyon maaş deniyor. Bunun senelik 4 milyon euro da vergisi var.
Bu adamlar 30 milyon euro verebiliyorsa gidip bankalar birliğini ödesinler önce.

Tff yerinde olsam hop derdim.
Silva kim de imaj hakkı olsun yav. Hadi diyelim bu paralar başkasından çıktı ortadaki vergi kaçakçılığını kimse dert etmiyor mu.
10 milypn kar edeceğim diye milletin üzerine çöken şimşek bu para akışına hop kardeş demiyor mu

Geri
Üst Alt