Beşiktaş, Rashica'yı Transfer Etti

Çok şükür dün de maçtaki tüm bekler kovalandı.

Yanlis takima gitti. Abartilan kadar çok kötü bir topcu değil. Görev sistem adamı . İyi takımda sırıtmaz görevini yapar ama bjk gibi dandik takımda aboubakar ile bundan bekliyor herkes herşeyi. Tete yerinde oynasa bu kadar göze batmazdı. Bizde anca yedek olacak bir kalitede.

Rashica

Güzel kardeşim.Sen bizim Mertens,Icardi ile falan oynarken kendini topçu hissettin

arkanda da aygır gibi bir bek ooohhh ne güzeldi deme

Şimdi duyuyorum da kaçmak istiyormuşsun

Kaçma , Rams Park'ta daha sana neler yapacağız izle

Yat lan aşağı!!

En baştan farkı iyi anlamak lazım yıldız seviyesinde değil asker oyuncu bir takımın işleyen sistemi varsa oraya çok iyi uyar geçen sene bizdeki sisteme çok iyi oturuyordu arkasında Boey ve Torreira her türlü iş yapıyordu. Her oyuncunun her takımda başarılı olacak diye bir olay yok tercihini yaptı biz kaybettik mi tabi ki kaybetmedik.

Daha öncede dedim sezon başı sabretmeyi bilirsek kötü futbol olsada sonuç odaklı bakarsak futbolu eleştirmek yerine aldığımız oyuncuları adapte edersek Ekim sonuna kadar zorlanırız dayanırsak Ziyech + Tete çok büyük kazanç demiştim.

Her ne kadar yeteri kadar sabır gösterilmese de sonuçları aldık son maçlarda da vites yükselttik fark yaratmaya başladılar.

Bu saatten sonra adını anmaya bile gerek yok çünkü mevcut oyuncu potansiyelimiz çok daha yüksek güzel günler bekliyor.

Starlarin takiminda görev adami olarak is yapar ama gittigin takim seni star olarak alirsa o vakit yetersiz kalirsin, sen cünkü General degil askersin, ondan dolayi bizde basarili gözüktü besiktasda ise rezil

ulan jkden başka takım mı yok şampiyon kadronun 11inde oynadın norwich de bile kadroya giremedin

şu adamı almadık diye erden timur'u istifaya davet eden malum bir kitle vardı. zaten utanma duygularının olduğuna inanmıyorum ama belki çıkıp biri "yanılmışim özür diliyorum" diyebilir mi diye de düşünmeden edemiyorum.

Biz almış olsak Bayern maçında Davies'i kovalatırdık. Ama aynısı Bay'a yaptırabiliriz. O kadar bonservis, yıllık 2 milyon vermeye gerek yok.

Geri
Üst Alt