Beşiktaş, Rashica'yı Transfer Etti

O bölgede Tete'yi tercih ettiler. Haklı mı çıkılacak haksız mı göreceğiz.

Aynen gedsonuda biz bırakmıştık bunlar çalım demişti ama bu sefer rashicayı niye bıraktılar ciddili anlamadım.
belki de erden bey çok da istemiyordu
erden timur biraz daha isimli oyunculara meyleden bir adam gibi
tamamen hissiyat benimki. herhangi bir bilgim yok.

Geriye bu kadar yardım eden oyuncu bulmak zor. Sonradan çok ah vah ederiz. Alınmalıydı.

Yoo bulunur rahat olun
Rachicadan vazgeçildiyse daha iyisini alırız

Kulübünün bok yemesi belli
Oyuncu kalmak istemiyor, bjk ye 5 derken bize 10 dedilerse normal olmaması

Enayi mi silkeliyorlar.
Bu hep okan hocanın, erden in, taraftarın biz istiyoruz evet demesinden kaynaklı işte

Bize tok satıcı yaptılar oyuncunun kalmayacağını bildiklerinden bjkye uyguna verdiler

Burda rachica onursuz davranış sergilemiş. Oyuncu istemese gitmez bjk ye falan

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

belki de erden bey çok da istemiyordu
erden timur biraz daha isimli oyunculara meyleden bir adam gibi
tamamen hissiyat benimki. herhangi bir bilgim yok.
Olabilir bilmiyorum kimi alacaklar görmek lazım şimdi. Belki de 10 numara almak için vazgeçtiler umarım ziyech olmaz tabi bu inş.

ben de bir şey biliyorsam bu raşko bize gelecek. imkanatı yok yahu. aksi durumun tek açıklaması var, zaniolo kaldı o zaman.
oyuncu bjk'a neden gitsin? gs'da memnun, cl var bir sürü sebebi var.

hayır kulübü sorun çıkarttı diyelim, bjk 5 m verdiyse bonservisine, gs 2m mu teklif etti yani?

dediğim gibi bu haberin 2 anlamı var, ya zaniolo kaldı, ya da çalım ayağına bjkli trollüyoruz şu an :d

Üzüldüm yalan yok. Biz neden almadık acaba?

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yoo bulunur rahat olun
Rachicadan vazgeçildiyse daha iyisini alırız

Kulübünün bok yemesi belli
Oyuncu kalmak istemiyor, bjk ye 5 derken bize 10 dedilerse normal olmaması

Enayi mi silkeliyorlar.
Bu hep okan hocanın, erden in, taraftarın biz istiyoruz evet demesinden kaynaklı işte

Bize tok satıcı yaptılar oyuncunun kalmayacağını bildiklerinden bjkye uyguna verdiler

Burda rachica onursuz davranış sergilemiş. Oyuncu istemese gitmez bjk ye falan

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Orası muhakkak da Rashica gerçekten iyi bir oyuncu. Yeri dolmaz demiyorum ama Gedson vakası bence burda taraftarlardaki öfkeyi daha çok tetikliyor.

Rashica'nin gelmesini istemiyordum. Ama bu ezik adamlara gitmesi de midemi bulandirdi. Sunu net anladim ki biz tek, onlar hepsi. Nasil bir kinleri varsa bize karsi, nasil becerdiysek bitmiyor abim, bitmiyor kinleri. Sizin ben gecmisinizden baslayayim.

oyuncu bjk'a neden gitsin? gs'da memnun, cl var bir sürü sebebi var.

hayır kulübü sorun çıkarttı diyelim, bjk 5 m verdiyse bonservisine, gs 2m mu teklif etti yani?

dediğim gibi bu haberin 2 anlamı var, ya zaniolo kaldı, ya da çalım ayağına bjkli trollüyoruz şu an :d

Geçen sene 1 yıllık Rashica'nın kiralanmasını isteyen 1'i olarak söylüyom bu transferde pek üzülmeye gerek yok.Rashica alınsaydı fazlalık olurdu Yabancı olarak.Tete gibi bonservissiz fırsat 1 transferi çıkınca almak iyi oldu.Savunma katkısı Rashica'dan iyi değil ama ortalama 1 savunma katkısı da var.Biz kendi kadromuza güzel transferler yapalım yine şampiyon oluruz..

Geri
Üst Alt