- 1 Şubat 2009
- 24.793
- 24.954
- 3.048
O bölgede Tete'yi tercih ettiler. Haklı mı çıkılacak haksız mı göreceğiz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
belki de erden bey çok da istemiyorduAynen gedsonuda biz bırakmıştık bunlar çalım demişti ama bu sefer rashicayı niye bıraktılar ciddili anlamadım.
Geriye bu kadar yardım eden oyuncu bulmak zor. Sonradan çok ah vah ederiz. Alınmalıydı.
Olabilir bilmiyorum kimi alacaklar görmek lazım şimdi. Belki de 10 numara almak için vazgeçtiler umarım ziyech olmaz tabi bu inş.belki de erden bey çok da istemiyordu
erden timur biraz daha isimli oyunculara meyleden bir adam gibi
tamamen hissiyat benimki. herhangi bir bilgim yok.
oyuncu bjk'a neden gitsin? gs'da memnun, cl var bir sürü sebebi var.ben de bir şey biliyorsam bu raşko bize gelecek. imkanatı yok yahu. aksi durumun tek açıklaması var, zaniolo kaldı o zaman.
Orası muhakkak da Rashica gerçekten iyi bir oyuncu. Yeri dolmaz demiyorum ama Gedson vakası bence burda taraftarlardaki öfkeyi daha çok tetikliyor.Yoo bulunur rahat olun
Rachicadan vazgeçildiyse daha iyisini alırız
Kulübünün bok yemesi belli
Oyuncu kalmak istemiyor, bjk ye 5 derken bize 10 dedilerse normal olmaması
Enayi mi silkeliyorlar.
Bu hep okan hocanın, erden in, taraftarın biz istiyoruz evet demesinden kaynaklı işte
Bize tok satıcı yaptılar oyuncunun kalmayacağını bildiklerinden bjkye uyguna verdiler
Burda rachica onursuz davranış sergilemiş. Oyuncu istemese gitmez bjk ye falan
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
oyuncu bjk'a neden gitsin? gs'da memnun, cl var bir sürü sebebi var.
hayır kulübü sorun çıkarttı diyelim, bjk 5 m verdiyse bonservisine, gs 2m mu teklif etti yani?
dediğim gibi bu haberin 2 anlamı var, ya zaniolo kaldı, ya da çalım ayağına bjkli trollüyoruz şu an :d