Beşiktaş, Rashica'yı Transfer Etti

Adamin yerine koyun kendinizi. Bir kanatta kerem yeri garanti yerli olayindan dolayi diger kanatta zaniolo nun ustune sen gidip rashicadan bir gomlek ustun Tete yi cekmissin daha bunun baris alper'i var yunusu var daha birde Zaha var heryerde oynayabilen. Adami sen bize gel ucuz gel ama yedegin yedegi olacaksin diyorsun resmen.
Futbol oynamak için yanıp tutuştuğunu bilmiyorduk. Bu isteğe karşılık ingiltere 2'de de oynayabilirdi heriflerde kanat yok birde.

Ustune birde talisca cektikleri taktirde ligin favorisi olurlar.
Oyuncunu rakibine kaptirmayacaksin..
Taliscayı nereye alıyorsun gelmez o adam al nassrda olmazsa al bilmem neye gider oradan bile zam istemiş birine burada hangi türk kulübü maaş yetiştirebilir?

Almanya’ya giden doktorların geçenlerde sosyal medyada gündem olan nispet fotoğrafı gibi.. adama kartal yaptırmışlar.

Kıymetini bilmezsen elalemin adamı alır kartalı yaptırır.

O fotoyu gormedim renkdas.

Ancak, bizim istemedigimiz ortaya cikiyor buradan oyuncuda bence inanc ve bagini kaybetti.

Bize 5 demedikleri kesin kulübünün
O fiyata alırdık zaten

Yavsak 2 gün önce ağlıyordu gs diye bugün Kartal pozu yapmış futbolcular büyük düzenbaz gelmeyin bu oyunlara

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bize 5 demeyip Bjkye 5 diyorlarsa bu da Norwich'in şerefsizliği. Herkes çakal olmuş, bizim Türkiye'nin en büyüğü olduğumuzu bildiklerinden biz gidince fiyat yükseliyor demekki otomatik olarak. Tabi verim aldığımızı da biliyor şerefsizler. Bize zengin Arap kulübü muamelesi yapmışlar, bjkye alın sadakamız olsun demişler.

Sen geçen sezonun en iyi adamlarından birini bu saate kadar bekletirsen gelir alirlar. adinada çalım derler. her şey iyi giderken bir anda ne olduysa işler karismaya basladi.

Sistemine en çok uyan oyunculardan birini küstür ve sonra onu rakibine hediye et.. çok saçma iş yapıldı hazmedemedim gerçekten.

Katiliyorum. Konu Rashica ozelinde degil bu arada, yaptigimizin anlamsiz olusu. O bolgeye boyle bir oyuncu istiyorsan, al abi adami. Yoksa da adini anma ve de ki, bakacagiz, oncelik surda burda vs..

En son forumda rashicayi nereye aliyolar dediler. 5 dk sonra aldilar

Ne alakasi var yaf. Rashica gayet de alinabilir, ligi tanidi ve ayrilmak istiyor Ingiltere'den cunku tekli de yok. Talisca da gercektende boyle bir durum yok. Ancak kendisi "ya tamam para kazandim az daha macera olsun" kafasina girerse, takimi elden cikarir cunku maliyetli sonucta bir de maas arttirimi kasiyor adam son transferlerden sonra (lig icinde ve takima) o nedenle sartlar da orta yol bulunabilir ancak Talisca parayi seven adam cok da iyi kazaniyor tum olay onda o nedenle zor kolay demek guc olsada ben zor oldugunu dusunuyorum o parayi bu adama verebilecek baska kluplerde var.

Futbol oynamak için yanıp tutuştuğunu bilmiyorduk. Bu isteğe karşılık ingiltere 2'de de oynayabilirdi heriflerde kanat yok birde.
Sen olsan ingiltere 2 de mi oynarsin yoksa Turkiyenin en buyuk kluplerinden birindemi helede basarili bir sezon gecirip kendini kanitladiktan sonra ayrica ailesi kulturel dolaylardanda turkiyede yasamayi tercih ediyordur. Bosuna adama hic bisey soylemeye hakkimiz yok.

Tamamen tüm transferlerin havasını söndüren bir hamle.

Zaniolo’ da gidiyor, Tete iyi çıkmazsa naneyi yedik.

Tek kelime rezillik

Milot Rashica'nın temsilciliğini yapan Aykut Erçetin'in açıklaması:

"Milot Rashica'yı temsil eden menajer şirketi ile işbirliğimiz sona ermiştir. Futbolcunun Galatasaray'a transferi dışında şirketimiz de şahsım da başka bir kulüp ile transfer görüşmesi yapmamıştır."

Geri
Üst Alt