Beşiktaş, Rashica'yı Transfer Etti

Şampiyonlar liginde oynamak varken vasat bir takımın kanat oyuncusu oldu
Bu onun değil bizim tercihimizdi. 28 yaşında sonraki satışı zor bir oyuncuya 7.5 milyon Euro bonservis vermek yerine bonservissiz 23 yaşında satılabilir Tete + takıma seviye atlatabilecek Zaha+Ziyech almak daha mantıklı geldi yönetime.

GS tarihin en beyinsiz ikinci topçusu. Birincisi Gedson, Rize de yaptı o beyinsizliğini katmerledi.

Bu onun değil bizim tercihimizdi. 28 yaşında sonraki satışı zor bir oyuncuya 7.5 milyon Euro bonservis vermek yerine bonservissiz 23 yaşında satılabilir Tete + takıma seviye atlatabilecek Zaha+Ziyech almak daha mantıklı geldi yönetime.
Son gün son dakikaya kadar uğraştığımız söyleniyor. Tercih mi etmedik yoksa çok beklediğimiz için karşı tarafımı tercih etti. Tabi Ahmet Nur Çebi’nin palavrası değilse.

isin komik kismi redmond bundan kat kat daha iyi bir oyuncuydu

onu neden almadilar sasirdim

hem daha ucuza gelirdi belki

Pazarda hala bek kovaladigi gelen rivayetler arasinda.

Rashica için daha önce de demiştim evet defansif katkıları var ancak hücumcu olarak artısi yok hele ki bjk ye gittikten sonra Avel Avel açıkları sonrasında bir daha hiçbir şekilde bizimle adı geçmemelidir.Gedson mesela bjk ye gitti ama Galatasaray in kendisinde ayrı bir yeri olduğunu söyledikten sonra adam birşey diyemiyorum.Rakip takıma transfer olabilirsin profesyonel hayat futbol dünyası ama önce oynadığın takıma da saygı duyman gerekir.

milli aradan sonra zaha ve boeye karsi oynayacak bir aksilik olmazsa

Geri
Üst Alt