Beşiktaş Ronaldinho'yu Alamadı

1544365_748460818506688_841881363_n.jpg

Rezil oldukları yetmiyormuş gibi, Türkiyeyi de rezil ediyorlar..

Don’t despair, Besiktas fans! Ronaldinho’s Turkish doppelgänger is still available

clockIcon.png
Thursday, January 9th, 2014

As has just been announced by Atletico Mineiro President, Ronaldinho is staying put in Brazil.

Besiktas have been left in the lurch, and the Istanbul club’s fans must be devastated, so sure did Dinho’s signature appear to be.

But they needn’t despair, Ronnie’s Turkish Doppelganger is believed to be still available.

In fact he’s arguably an even more attractive specimen than the 2005 Ballon D’Or.

img-photo-le-sosie-turc-de-ronaldinho-1389287432_x610_articles-179320.jpg

Kaderimizi....!!!

deco beklerken tabata,

robinho beklerken f.tekke,

forlan beklerken edu,

nene beklerken dentinho,

adebayor beklerken eneramo.

ronaldinho beklerken hosgeldin bilal kısa..

karganın bri böyle yazmıs:2aloh1:

Bildiğim kadarıyla minerio takımı 4 milyon falan teklif etmişti. Arada 2 milyon fark olmasına rağmen gelmedi adam.

Ronaldinho'yu transfer etmek tarihlerinin en büyük başarısı olurdu. Bu da zaten transferin neden gerçekleşmediğini anlatıyor sanırım.

Fikret Orman: Ne Drogba'sı Sneijder'i? Böyle büyük bir marka Türkiye'ye gelmedi.

.

.

.

.

.

.

.

Haklı. Gelmedi. İleri görüşlü adam...

Alamamaları onlar için iyi olmuş başarısızlıklarını örtmek için getireceklerdi ağlamaya devam bjk.

Fernandes in star olduğu takımı 2 gömlek yukarı çıkarırdı Roni.Ha bizim takıma istemezdim orası ayrı ama Beşiktaş için çok çok iyi bir hamle olurdu.

yapacanız işin getiremıyeceksınız nıe bu akdar umutlandırıyosun yönetim..

dünya starı denildi kaç gündür para peşinde koştu. adam bu saatten sonra futbol oynamak istemiyor ki son voleyi vurup yatmak istiyor. starlığı bile kalmadı bence

bu fikreti tekele 2 bira almaya göndersek 3 tane maden suyu alıp gelir...

diyecek de bişey yok sen git drogba'yı sneijderi beğenme fiko

bjk forumlarından :(

İyi komedi oldu da geleceğini düşünmemiştim zaten.

Geri
Üst Alt