Beşiktaş, Rosier'in Sözleşmesini Feshetti

niye kızgınsın ki herifler jetsona sulanınca biz de rozie ve gezala sulandık neticesinde blowtaşa daha fazla para girdi, 2si de bi halt yapamadı blowtaşta. biz de o mevkilere boey ve morutanı aldık yani rozienin çok daha iyisini almış olduk ve yatışa gececek gezal yerine az para alan ve yine de zortlayan morutsanı
Sonucu öyle oldu ama bence değmezdi abi. Kaybettiğimiz vakit olarak ve efor olarak, öyle matah adamlar da değiller hani hem futbolcu hem karakter anlamında. Hele Rosier evlerden ırak bir tip.

Ooo kimse dememiş aradığımız kriterlere uyuyor diye. Fransız siyahi vs vs. :)

Az top cok faul pynayan bu yawshaque shoparin her mac kirmiziyi birak sarisi es geciliyordu.

Valentin Roiser; Galatasaray ve Beşiktaş'ın şampiyonluk yarışında olduğu sezonda, Beşiktaş'ın hakemler tarafından kollandığını itiraf etti!

Besiktaş JK Eski oyuncusu Valentin Rosier: "Türkiye'de gerçekten agresif oyuncuya dönüştüm ve bu bana çok yaradı. Deli gibi sert oynuyordum. Hakemler bile bazı şeyleri görmezden geliyordu. İlk sezon abartısız söylüyorum, sahada birine yumruk atsaydım kırmızı kart bile çıkmazdı! O kadar rahattım, o kadar baskın hissediyordum.

Mesela bir maçta, ki iyi bir şey değil bu tabii, Trabzonspor'dan bir oyuncuyu (Bakasetas) boğazından tuttum ve boynunda izler kaldı. Resmen iz bıraktım yani… Ama hakem sadece sarı kart gösterdi. Sonra o oyuncu röportajda boynundaki izleri gösterdi, 'Bu normal değil' falan diyordu. Ama yani o dönem işler orada gerçekten lehimizeydi." (Histoires de Foot Podcast)

Geri
Üst Alt