Haber Beşiktaş, Solskjaer'ı Kovdu

sergenle ,başkanları ikiside beygirci ama bu takımı kabul etmez bence sergen ,cok fazla defoları var

Sergen’in gelmesi tehlikeli olabilir

Tek kulvar da oynayacaklar ve daha önce ligde sampiyonlugu var

Yerli hocalar herzaman tehlikeli oluyor,ismail kartal da son haftalara kadar yaris’ta kaldi

Üç senedir managerlik yapmamış belkim de o mesleği aslında bırakma kararı alan birini proje ilen ikna edip zaten başı belada olan kulübün başına getirdiler, şimdide kendi yaptıkları hataları göremeyip kovdular. Yazık oldu adama sempatik biriydi.

Üç senedir managerlik yapmamış belkim de o mesleği aslında bırakma kararı alan birini proje ilen ikna edip zaten başı belada olan kulübün başına getirdiler, şimdide kendi yaptıkları hataları göremeyip kovdular. Yazık oldu adama sempatik biriydi.
Sözleşmesi tek taraflı feshedildi, göbek atıyordur şu an muhtemelen. :asd:

Sergen’in gelmesi tehlikeli olabilir

Tek kulvar da oynayacaklar ve daha önce ligde sampiyonlugu var

Yerli hocalar herzaman tehlikeli oluyor,ismail kartal da son haftalara kadar yaris’ta kaldi
dogru fakat sampiyon oldugu sezonhem biz hem fener cok kötüydük saha içi saha dısı cok fazla sorunla ugrasıyorduk yani altın tepside sunulmustu sergene
sonraki sezon zaten ne oldugu ortaya cıktı

Solskjaer insan olarak Morukinho'nun yanında melek gibi kalır ama iste paranın gücü. Tazminat az olunca şutluyorlar. Solskjaer'e kızamıyorum, bjkyi ciddiye alamadı diye düşünüyorum, haksız da değil hani.

Solskjaer insan olarak Morukinho'nun yanında melek gibi kalır ama iste paranın gücü. Tazminat az olunca şutluyorlar. Solskjaer'e kızamıyorum, bjkyi ciddiye alamadı diye düşünüyorum, haksız da değil hani.
Berbat bir TD. Her şeyiyle ciddiye alsa ne olur. Bu kadar işte.

Bu kadar tahammül edilip, sezona bu kadar özgüvensiz ve dağınık başlanması da garip. Galiba insancıl kişiliğine tutuldular.

Avrupa dışı bıraktı kovsan ne yazar artık

Bir yandan lige asılma şansları doğdu bakalım kim gelecek

Geri
Üst Alt