Onur Adıbelli
Büyük Kaptan
- 31 Mayıs 2015
- 24.769
- 22.190
- 2.308
Neyse ki suyun karşı tarafında çelme takmıştı.Şu mala yenilip namağlup şampiyonluktan olmuştuk. Bak yine sinirlendim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Neyse ki suyun karşı tarafında çelme takmıştı.Şu mala yenilip namağlup şampiyonluktan olmuştuk. Bak yine sinirlendim.
Sözleşmesi tek taraflı feshedildi, göbek atıyordur şu an muhtemelen.Üç senedir managerlik yapmamış belkim de o mesleği aslında bırakma kararı alan birini proje ilen ikna edip zaten başı belada olan kulübün başına getirdiler, şimdide kendi yaptıkları hataları göremeyip kovdular. Yazık oldu adama sempatik biriydi.

O iyi olmuş bak, sevindim adınaSözleşmesi tek taraflı feshedildi, göbek atıyordur şu an muhtemelen.![]()
dogru fakat sampiyon oldugu sezonhem biz hem fener cok kötüydük saha içi saha dısı cok fazla sorunla ugrasıyorduk yani altın tepside sunulmustu sergeneSergen’in gelmesi tehlikeli olabilir
Tek kulvar da oynayacaklar ve daha önce ligde sampiyonlugu var
Yerli hocalar herzaman tehlikeli oluyor,ismail kartal da son haftalara kadar yaris’ta kaldi
Berbat bir TD. Her şeyiyle ciddiye alsa ne olur. Bu kadar işte.Solskjaer insan olarak Morukinho'nun yanında melek gibi kalır ama iste paranın gücü. Tazminat az olunca şutluyorlar. Solskjaer'e kızamıyorum, bjkyi ciddiye alamadı diye düşünüyorum, haksız da değil hani.