Beşiktaş TTArena 'yı kullanmak istiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Beşiktaş TTArena 'yı kullanmak istiyor

haberin kaynağını hürriyet olarak gördüm ve sustum.

Bugün her sitede var bu haber. Hürriyet´le alakasi yok. Her sitede var. Hürriyet, Habertürk, Milliyet, LigTV, Maraton, Internetspor ve hepsinde

Kulübün aciklama yapmasi icin burdan tepkilerinizi dile getirin. Burdan tepki vermekle olmuyor. Üye Girişi

resmi sitenin türk telekom arena ile ilgili görüş istediği link vardı, oraya ''bjk'yi arenada istemiyoruz'' diyelim.

Biz zamanında İnönüyü istemiştik bunlar %50 pay istemişti bilet paralarından biz de isteyelim %50 pay yıllık 10m avroya gelir:D

Bugün her sitede var bu haber. Hürriyet´le alakasi yok. Her sitede var. Hürriyet, Habertürk, Milliyet, LigTV, Maraton, Internetspor ve hepsinde

Kulübün aciklama yapmasi icin burdan tepkilerinizi dile getirin. Burdan tepki vermekle olmuyor. Üye Girişi

Hürriyet, Habertürk, Milliyet, LigTV, Maraton = hepsi anti gs işte.

Biz zamanında İnönüyü istemiştik bunlar %50 pay istemişti bilet paralarından biz de isteyelim %50 pay yıllık 10m avroya gelir:D

O parayla da olacak iş değil, yok öyle stadı yapılırken temiz, tamamen bitmiş, herşeyi hazır olmuş stada çökmek.

52bin de yetmez hem onlara canım, Olimpiyat'a gitsinler işte :lol:

3 haftada stadın içine ederler geçici kullanacakları için (el elin eşeğini ıslık çalarak ararmış)

Bir tane metin hazırlayın..Hepimiz onu gönderelim..

avucunu yalar bjk...

Abdurrahim Albayrak kanal kanal gezip yalvarsin bence. Cok iyi yapiyor bu yalvarma isini. Lütfen bizi affedin, nolur filan desin. Bizim stadimizi bize irakin yalvariyorum filan desin.

TTarenada tinerci istemiyoruz!!!

En başta Hürriyet olmak üzere diğer Fenerbahçe medyasının gazına gelmeyin.

Amaçları ortalığı bulandırmak ve Bjk ile bizi karşı karşıya getirmek.

Ayrıca yıllar önce bize kendi stadını kullandırtmaktan kaçınıpta uzun zaman etkilerini çekmek zorunda kaldığımız Olimpiyata gönderen Bjk nin tavrınıda unutmuş değiliz.

ne fener medyası abi lavuklar açıklama yapıp duruyor tabiki haber yapacak fenermedyası

Ben de gönderdim. Herkes göndersin lütfen.

olimpiyata gitsinler, hem desibelini ölçerler hava atıyolar ya çok sesimiz çıkıyo diye. hem bu haftada ibb maçı var olimpiyatta deneme yaparlar :D

ya stadın çatısını bedavaya yapsınlar yada kazanacakları stad gelirinin % 60 ını bize versinler o zaman düşünülebilir.

Bir tane metin hazırlayın..Hepimiz onu gönderelim..

Herkes kendi fikrini belirtsin. 1 metinin ne anlami var ki? 2 satir birsey yazsin herkes. Besiktas´in TT Arena´yi kullanmak istemesine siddetle karsiyiz. Buna izin verecek herkesi, basta siz yönetimi de simdiden kiniyoruz :D diyebilirsiniz.

Bugün demirkol falan bu yıldızlı takım olimpiyatta oynamasın tarzı şeyler söylüyordu.Bana ne lan yıldızından? Galatasaray alınca it gibi eleştirin, bjk alınca gazlayın. Beşiktaş kim arkadaş?

Adnan Polat açıklama yapar:

"Bize gelen mesajları anlam veremiyorum..TT Arena Türk Milletindir..BJK de oynar FB de..Bu Msjları gönderenler Galatasaray Taraftarı olamaz..Ip adreslerinden yerlerini bulacağız..Gereken işlemleri başlatıyoruz ":)

Bugün demirkol falan bu yıldızlı takım olimpiyatta oynamasın tarzı şeyler söylüyordu.Bana ne lan yıldızından? Galatasaray alınca it gibi eleştirin, bjk alınca gazlayın. Beşiktaş kim arkadaş?

Iyi o zaman biz Kasimpasa stadina gecelim, "yildiz" Besiktas TT Arena´yi kullansin madem. Bu medya cok serefsiz ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt