Beşiktaş TTArena 'yı kullanmak istiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Beşiktaş TTArena 'yı kullanmak istiyor

Madem bir stadı 2 takım birlikte kullanmak istiyorlar İ.B.B - 8JK el ele olimpiatda oynasınlar

ne fener medyası abi lavuklar açıklama yapıp duruyor tabiki haber yapacak fenermedyası

Zaten 2 takım fazla gelir.Çünkü;

- Çok amaçlı bir spor kompleksi,kendi maçlarımız dışında bir çok sosyal etkinliğede ev sahipliği yapacak.

-Milli maçlar bir çok kere burada oynanabilir.

-Bunların üstüne birde 3 kulvarda Bjk maçları oynanırsa olmaz.

Galatasaray = Lig maçları,Türkiye kupası maçları,Avrupa kupası maçları,hazırlık maçları

Milli takım = Hazırlık ve resmi maçlar.

Beşiktaş = Lig maçları,Türkiye kupası maçları,Avrupa kupası maçları,hazırlık maçları

Ve bir çok sosyal aktivite.

Düsünsenize, Galatasaray Avrupa Kupalarina katilamamis, Besiktas Avrupa Kupasi macinda ilk defa TT Arena´da maca cikiyor. Büyük rezalet olur bizim icin. Bunun disinda orda oynamalari da rezalet olur tabiki. Nasil bir anlasma yaptilar bilmiyorum ama medya hergün rahatca bu konuyu konustuguna göre, kiytiriktan bir anlasma yaptiklari cok acik. Galatasaray´in adini anan yok. Ne diye gectik ki biz bu stada o zaman?

Adnan Polat varken ben beklerim kullanmalarını. Tepkimizi gösterelim. Herkes mesaj atsın kulübe.

Yeni Stadımızda Gördüğünüz Eksiklikleri Bize Yazın - 27.01.2011 11:48 (KULÜP HABERLERİ) / Galatasaray.org

Adnan Polat açıklama yapar:

"Bize gelen mesajları anlam veremiyorum..TT Arena Türk Milletindir..BJK de oynar FB de..Bu Msjları gönderenler Galatasaray Taraftarı olamaz..Ip adreslerinden yerlerini bulacağız..Gereken işlemleri başlatıyoruz ":)

100.000 $ verseler kabul eder bizim Polat.

Bugün haber yapmış gene yavşak medya taraftarın Baros'a güveni kayboluyor, Hagi Neill'i düşünmüyor tarzı.Böyle oyuncuları hedef gösteriyor, stadı Beşiktaş'a yamamaya çalışıyorlar.Dört bir yandan saldırıyorlar.Ama güçsüz yönetimin sesi çıkmaz.Çapsızlar.

Ban şahsen kendi adıma birşey yapayım dedim ve geçen şu ''Stadda gördüğünüz eksikleri bize yazın'' kısmına yazdım. Belki yeri uygun değildi ama oranını okunacağını tahmin ettim.

Şöyle yazdım:

Stadı Beşiktaşla paylaşmayın başka birşey istemiyoruz! Biz Olimpiyatta ne ceremeler çektik, kargalar hazıra mı konacak? Taraftarn sabrı taşıyor, o stad bizim yuvamız kulübümüzn hakkını arayın. Bununla ilgili taraftar grupları olarakaçıklama bekliyruz, Arenada bizdn başka kmse olmayacağına dair tabi!

300 karakter limitli ondan kısalta kısalta yazdım

İsteyenler buradan yazabilir.

Yeni Stadımızda Gördüğünüz Eksiklikleri Bize Yazın - 27.01.2011 11:48 (KULÜP HABERLERİ) / Galatasaray.org

Herkes göreve beyler yollamayan kalmasın.

Şükrü saraçoglunda oynasınlar

Bugün haber yapmış gene yavşak medya taraftarın Baros'a güveni kayboluyor, Hagi Neill'i düşünmüyor tarzı.Böyle oyuncuları hedef gösteriyor, stadı Beşiktaş'a yamamaya çalışıyorlar.Dört bir yandan saldırıyorlar.Ama güçsüz yönetimin sesi çıkmaz.Çapsızlar.

Sadece futbol olsa abi ah sadece futbol olsa .Basketbolda E.Kenerman denen dangalak her maç taraftarımıza küfür ediyor,her maç kasıtlı olarak bize karşı düdükler çalıyor .T.Demirel denen herif fener´in 1 oyuncusunu 2 dk zamanla Türk yapıp,Shumpert´a izin vermiyor ve şampiyonluk yolunda darbe vuruyor .Her yerden vuruyorlar bizi .

Komik bunlar ya

Galatasaray başkanı kuzu aslan falan değil.Kendisini dev aynasında alsan görüyor.Ensesine vur lokmayı al tarzı bir adam.

Anlasma yapilmadigi icin susuyor olabilirler. Anlasma yapmadan aciklama yaparsan, sana noluyor lan diyebilir devlet. Anlasma derhal yapilmali bir sekilde. Ne zaman yapilacak bu anlasma bilen var mi? Necati bi arastir bu konuyu ya. TT Arena´dan sorumlu kisi sensin burda :)

Sadece futbol olsa abi ah sadece futbol olsa .Basketbolda E.Kenerman denen dangalak her maç taraftarımıza küfür ediyor,her maç kasıtlı olarak bize karşı düdükler çalıyor .T.Demirel denen herif fener´in 1 oyuncusunu 2 dk zamanla Türk yapıp,Shumpert´a izin vermiyor ve şampiyonluk yolunda darbe vuruyor .Her yerden vuruyorlar bizi .

Galatasaray'ın haklarını medyada koruyabilecek, tek taraflı olsun demiyorum, ama haklarını koruyup objektif olabilecek 1'den fazla Galatasaray'lı spor yazarı gelebiliyor mu aklına ?

Anlasma yapilmadigi icin susuyor olabilirler. Anlasma yapmadan aciklama yaparsan, sana noluyor lan diyebilir devlet. Anlasma derhal yapilmali bir sekilde. Ne zaman yapilacak bu anlasma bilen var mi? Necati bi arastir bu konuyu ya. TT Arena´dan sorumlu kisi sensin burda :)

Zaten Rte her türlü baskıyı yapacaktır Beşiktaş oynasın diye ona da eminim.

Bizim yönetim kesinlikle sesini çıkarmaz bunlara. Taraftara kalır bu iş.

böyle birşeyi kimse kabul edemez. Türkiyede futbolun adına leke düşürürler kan çıkar cinayet çıkar. Aynı eve evin sahibi farklı iki aileyi koyuyor. Hemde kan davalı.

Bu örneğe yakın bişey.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt