Beşiktaş TTArena 'yı kullanmak istiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Beşiktaş TTArena 'yı kullanmak istiyor

Benim kanıma en çok dokunan, rte ve devlet yalakası bazı Galatasaray taraftarının bu olaya sıcak bakması!!!

Herkes böyle bir stadta oynamak ister

Canları çekmiş olabilir

Ama olmaz

Bizim stada gelinceye kadar

Olimpiyat var

Galatasaray ve Milli Takım dışında karşıyım

Ama ligin ilk yarısında da İBB-Bursa----Kasımpaşa-Fb

gibi erteleme maçlarını bizim stada verdiler

Başka stad yok gibi

Olursa şaşırmam ama olmamalı

Taraftarda denmez onlara. O hakeretler halen sindiriliyor.Özürler unutuldu.Devletin şamar oğlanı olduk.

ne iktidara nede muhalefete sempatim yok stadtaki ıslıklarıda doğru bulmadım(erdoğan bayraktara hariç) ama başbakan 1 gün sonra "Bu Stadta Galatasarayın 1 Allah kuruşu yok" demesi bence saçmalığın ta kendisi.Devletin kasasına para giriyor sonuçta sen karlı çıkıyorsun.Hatta projeyi Özhan Canaydın başbakana götürdüklerinde başbakan "Devlet, Galatasaray'a neden stad yapsın?" diye sormuş.Ondan sonra devletin karlı çıkacağını anlayıp kabul etmiş.Stadı yapmaları güzel ama umarım seçimlerde bu kozu kullanmazlar.

Galatasarayt taraftarı olarak kesinlikle izin vermeyiz :sopa:

Ultraslan Beşiktaşlı yöneticilere hak verip, onları destekleyecekmiş beyler açacakları pankartla:

Bir kadının yanı, kocasının yanıdır.

istediğiniz kadar tepki verin mail atın.rte adnan polat a bi telefon edip orda oynasınlar derse sizce adnan polat hayır dermi diyebilir mi?

Hasılatlarının %80 ni ve tazminatı ödesinler demiştim ama pişkin pişkin açıklamalarını okuduktan sonra kararım tamamen değişti.Defolun gidin kasımpaşa stadına.Eğer adnan polat denilen adam buna izin verirse 50 bin taraftar arenanın önüne gidip bjk lileri içeri sokmamak lazım.

Görün bakın hükümet de baskı yapacak bu iş için. Adım gibi eminim.

Hasılatlarının %80 ni ve tazminatı ödesinler demiştim ama pişkin pişkin açıklamalarını okuduktan sonra kararım tamamen değişti.Defolun gidin kasımpaşa stadına.Eğer adnan polat denilen adam buna izin verirse 50 bin taraftar arenanın önüne gidip bjk lileri içeri sokmamak lazım.

:tiphat: Aynen, İzmir'den kalkar gelirim.

Stad bizim hükümetin değil. Kimse baskı yapamaz, yapmamalı.

spor medyasının ne kadar şerefsiz olduğunu bir kez daha görüyoruz madem büyük bir statta maç yapmak istiyorlar neden saracoğlu olimpiyat önerilmiyorda tt arena öneriliyor eğer böyle bir şey yapılırsa o tinerci bjk taraftarı stadın içindeyken yakarız o stadı

Bugüne kadar zikretmedikleri Arena'nın ismini bugünden itibaren zikretmeye başlamışlarsa, bunun altında bir çapanoğlu aramak lazım. Düne kadar Kasımpaşa stadında oynayacağız diye açıklama yaparlarken bir anda Arena'yı talep etmeleri işin açığı bende farklı hesapların olduğu izlenimini verdi.

Kuvvetle muhtemel bu konuyu görüştüler ve olur aldılar. Yetkili makamlar bu işe yeşil ışık yakmasa bir anda dümen kırmazlardı.

Sanırım aleyhimize gelişecek bir süreç başlıyor.

bu olay büyük ihtimal olacak , dünde basın toplantısın da rte bunun sinyallerini verdi zaten. bu stad galatasaray ın değil milletin devletin stadı filan dedi,bugün beşiktaş bunu dile getirdi medya hepbir ağızdan söylemeye başladı.

adnan polat başbakana karşı durupta hayır filan diyemez.başka biriside diyemez.o yüzden beşiktaş stadı bitene kadar ortak kullanılır o stad.

Kulübün hakkını açılıştan sonra nasıl ki Hayrettin Kozak arayabildi, kulübümüzün başkanı bunu 10 kere yapabilmeliydi. Ama Adnan Polat bunu yapabilecek kudretli, dirayetli bir başkan olmadığını 100 kere gösterdi. Boşa demedik istifa istifa diye. Şu durumda da birşey yapabileceğini sanmıyorum. Yaparsak biz yapacağız taraftar olarak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt