Beşiktaş TTArena 'yı kullanmak istiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Beşiktaş TTArena 'yı kullanmak istiyor

duyumlarıma göre anfield road ta oynayacaklarmış :D

şaka bir yana bu stad devletindir diyerek orda oynama isteği saçmadır.o zaman ibb'de inönüde yada şükrü saraçoğlunda oynasaydı.o stadlarda devletin arazisine kurulu.

bu olay büyük ihtimal olacak , dünde basın toplantısın da rte bunun sinyallerini verdi zaten. bu stad galatasaray ın değil milletin devletin stadı filan dedi,bugün beşiktaş bunu dile getirdi medya hepbir ağızdan söylemeye başladı.

adnan polat başbakana karşı durupta hayır filan diyemez.başka biriside diyemez.o yüzden beşiktaş stadı bitene kadar ortak kullanılır o stad.

50-100 bin taraftar stadın önüne gider,bjk lileri içeri sokmamak için.Çıkan izdihamda 100 kişi ölür 1000 kişi yaralanır.Bu işin sonu başbakanın istifasına kadar gider,taraftarı tahrik ettiği için ve bu olaylara onay verdiği için.Öyle kolay değil bu işler,şuan kamuoyu yoklaması yapıyorlar,tepkimizi ölçüyorlar.En şiddetli şekilde karşı çıkmalıyız.

Bugüne kadar zikretmedikleri Arena'nın ismini bugünden itibaren zikretmeye başlamışlarsa, bunun altında bir çapanoğlu aramak lazım. Düne kadar Kasımpaşa stadında oynayacağız diye açıklama yaparlarken bir anda Arena'yı talep etmeleri işin açığı bende farklı hesapların olduğu izlenimini verdi.

Sanırım aleyhimize gelişecek bir süreç başlıyor.

Kuvvetle muhtemel bu konuyu görüştüler ve olur aldılar. Yetkili makamlar bu işe yeşil ışık yakmasa bir anda dümen kırmazlardı.

bencede büyük ihtimal hükümetten olur alınmıştır ama rte G.Saray la uğraşmanın bedelini öder rambo okan lar sadece fener de yok yarın öbür gün çıkacak olayların sorumlusu rte olur burası türkiye bazı insanlar burda tuttuğu takımı kendi dininden önce görüyor bizden uyarması

Arena, devletin Galatasaray 'a bir lütfu ve ne isterlerse bizim yapmak zorundaymışız gibi bir durum olması, devletin en üst makamlarının bunu kastetmesi, Arena 'dan soğutuyor beni. Küçük olsun bizim olsun. Sami Yen 'i de cehenneme çevirmesini defalarca bilmiştik. Orada kalsaydık keşke dedirtiyor bana.

50-100 bin taraftar stadın önüne gider,bjk lileri içeri sokmamak için.Çıkan izdihamda 100 kişi ölür 1000 kişi yaralanır.Bu işin sonu başbakanın istifasına kadar gider,taraftarı tahrik ettiği için ve bu olaylara onay verdiği için.Öyle kolay değil bu işler,şuan kamuoyu yoklaması yapıyorlar,tepkimizi ölçüyorlar.En şiddetli şekilde karşı çıkmalıyız.

güzel hayalgücü,50-100 bin değil 50-100 kişi bile gitmez kara cıkınca , ülkenin yarısı aç 3 kişi sokağa çıkmıyor :)

güzel hayalgücü,50-100 bin değil 50-100 kişi bile gitmez kara cıkınca , ülkenin yarısı aç 3 kişi sokağa çıkmıyor :)
Herkesi kendin gibi zannettin heralde? Adam izmirden gelirim diyor,Bende Alanya dan giderim öyle birşey olursa.Yukarda arkadaş ta belirtmiş,böyle bir organizasyon olsun,normal taraftar demiyorum 1000 tane psikopat gider oraya.

benzinin litresi 4 tl olmuş kimse protesto etmez ama takımının penaltısı verilmedi diye 15-20 bin kişinin federasyona yürüdüğünü hatırlarsın umarım burası türkiye nasıl bir yerde yaşadığının farkında değilsin heralde

sende herkesi kendin gibi zannetme.

Herkesi kendin gibi zannettin heralde? Adam izmirden gelirim diyor,Bende Alanya dan giderim öyle birşey olursa.Yukarda arkadaş ta belirtmiş,böyle bir organizasyon olsun,normal taraftar demiyorum 1000 tane psikopat gider oraya.

Hiçkimse gitmez.

benzinin litresi 4 tl olmuş kimse protesto etmez ama takımının penaltısı verilmedi diye 15-20 bin kişinin federasyona yürüdüğünü hatırlarsın umarım burası türkiye nasıl bir yerde yaşadığının farkında değilsin heralde

nerde yürüdü 15-20 bin kişi bırak allahaşkına bi ara 100-150 kadar trabzon taraftarı yürüdü o kadar.siz bilmiyorsunuz herhalde ülkeyi muz cumhuriyetimi burası 50-100 bin kişi karar alıcak toplanacak savaş çıkacak ama bütün bunlar olurken emniyetin istihbaratından kaçacak 100 bin kişilik organizasyon.nasıl bi kafa bu ya

Ban şahsen kendi adıma birşey yapayım dedim ve geçen şu ''Stadda gördüğünüz eksikleri bize yazın'' kısmına yazdım. Belki yeri uygun değildi ama oranını okunacağını tahmin ettim.

Şöyle yazdım:

Stadı Beşiktaşla paylaşmayın başka birşey istemiyoruz! Biz Olimpiyatta ne ceremeler çektik, kargalar hazıra mı konacak? Taraftarn sabrı taşıyor, o stad bizim yuvamız kulübümüzn hakkını arayın. Bununla ilgili taraftar grupları olarakaçıklama bekliyruz, Arenada bizdn başka kmse olmayacağına dair tabi!

300 karakter limitli ondan kısalta kısalta yazdım

İsteyenler buradan yazabilir.

Yeni Stadımızda Gördüğünüz Eksiklikleri Bize Yazın - 27.01.2011 11:48 (KULÜP HABERLERİ) / Galatasaray.org

arkada kalmasın

nerde yürüdü 15-20 bin kişi bırak allahaşkına bi ara 100-150 kadar trabzon taraftarı yürüdü o kadar.siz bilmiyorsunuz herhalde ülkeyi muz cumhuriyetimi burası 50-100 bin kişi karar alıcak toplanacak savaş çıkacak ama bütün bunlar olurken emniyetin istihbaratından kaçacak 100 bin kişilik organizasyon.nasıl bi kafa bu ya

Boşver.Gungor böyledir.Ters birşey de direk başka takımlı olursun ona göre.:)

Ya harbiden hiçbirşeyden anlamıyorsunuz,bunları neden yazdığımı asıl amacımın ne olduğunu bilmeden hemen atlıyorsunuz.Neyse devam edin hadi... :o

Olimpiyat'a marş marş!

hıc dusunmem her hafta ızmırden gelırım,gelemeyenede otobus parasını verırım.kendımle beraber 10 kısı getirirm

Ban şahsen kendi adıma birşey yapayım dedim ve geçen şu ''Stadda gördüğünüz eksikleri bize yazın'' kısmına yazdım. Belki yeri uygun değildi ama oranını okunacağını tahmin ettim.

Şöyle yazdım:

Stadı Beşiktaşla paylaşmayın başka birşey istemiyoruz! Biz Olimpiyatta ne ceremeler çektik, kargalar hazıra mı konacak? Taraftarn sabrı taşıyor, o stad bizim yuvamız kulübümüzn hakkını arayın. Bununla ilgili taraftar grupları olarakaçıklama bekliyruz, Arenada bizdn başka kmse olmayacağına dair tabi!

300 karakter limitli ondan kısalta kısalta yazdım

İsteyenler buradan yazabilir.

Yeni Stadımızda Gördüğünüz Eksiklikleri Bize Yazın - 27.01.2011 11:48 (KULÜP HABERLERİ) / Galatasaray.org

Boş durmayın benzer tarzda bir metin olsa bile gönderin gerekli yerlere.

Şimdilik elden gelen bunlar olur, madem tepkimizi ölçüyorlar alın size tepki.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt