Beşiktaş TTArena 'yı kullanmak istiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Beşiktaş TTArena 'yı kullanmak istiyor

Son günlerde basın iyice derdine düştü alttan alttan sürekli ısıtıyorlar bu olayı, ateş olmayan yerde duman çıkmaz Adnan Polat gelecek seneden itibaren BJK ile ortak oynayacağız derse sanırım burdaki herkeste(en koyu Polat karşıtı da destekçisi de) dahil hiç kimse şaşırmaz :)

Umarım aklımıza gelen başımıza gelmez.

kullanamazsınız.

Geçen sene demirören'e her maçta söverken şimdi büyüüüük başkan oldu:o.Bu stat yapılırken de kul hakkı-yetim hakkı-peşkeştepe diye dünyanın lafını ettiler.Şimdi maçları bizim statta oynarlarsa ne kadar yüzsüz ve rezil oldukları bir kez daha ortaya çıkacak.Bekleyelim-görelim ama bu stada emek veren biziz senelerdir,yine de bu yönetim altında herşeyi beklerim.

Ban şahsen kendi adıma birşey yapayım dedim ve geçen şu ''Stadda gördüğünüz eksikleri bize yazın'' kısmına yazdım. Belki yeri uygun değildi ama oranını okunacağını tahmin ettim.

Şöyle yazdım:

Stadı Beşiktaşla paylaşmayın başka birşey istemiyoruz! Biz Olimpiyatta ne ceremeler çektik, kargalar hazıra mı konacak? Taraftarn sabrı taşıyor, o stad bizim yuvamız kulübümüzn hakkını arayın. Bununla ilgili taraftar grupları olarakaçıklama bekliyruz, Arenada bizdn başka kmse olmayacağına dair tabi!

300 karakter limitli ondan kısalta kısalta yazdım

İsteyenler buradan yazabilir.

Yeni Stadımızda Gördüğünüz Eksiklikleri Bize Yazın - 27.01.2011 11:48 (KULÜP HABERLERİ) / Galatasaray.org

Transfere dalıp ihmal etmeyin. Transferden daha önemli bence.

Adamlar uyanık tabi. Stad yapılana kadar 1 - 2 sene tt arenadan ciroyu vurmak istiyolar. Olimpiyata oynasalar o dağ başına kim gider. Kim doldurur orayı. Dolayısıyla stad yapılana kadar bizim staddan gelirlerin dibine vuracaklar. Sonra cepleri dolu yeni stadlarına geçecekler. Hatta 2 sene bizim stadda oynasalar. Senelik 30-40 milyon euro hasılat elde etseler. 120 milyon euroya yapacak stadlarının parasını bile çıkarırlar :)

Versinler gelirlerinin %75 ini bize (hem kombine+hem bilet). Oynasınlar başa başa hem bizim gönlümüz hoş olsun hem onların istedikleri olsun. Ama stad devletin diye istedigimiz yerde oynarız hesabı yaparlarsa gerçekten çok büyük olaylar çıkar.

Ayrıca bizim kale arkasındaki ultraslan bile her maç 200-300 koltuk kırıyorsa bu tinerciler tüm stadı yıkıp atarlar.

Arkadaşlar haklı senin milyonlarca taraftarın bu stad yapılana kadar beklesin çile çeksin olimpiyatlarda sürünsün sonra beleşe bjk kulübü gelsin senin stadında kendi evinde oynar gibi oynasın bunu yaparlarsa gs yönetimi intihar etmiş demektir,ben tepkimi resmi siteye yazdım galatasaraylıyım diyen herkes resmi siteye tepkisini göndermeli.

kombine+hasılatın % 70 i ve stadın çatısının yapımı karşılığı olabilir sayelerinde senede en az 10 milyon euro alır bununla 2 tane iyi yabancı transferi yapılır.şaka bir yana gidin olimpiyatta oynayın sizin dünya yıldızlarına!!!! 52652 kişilik stad yetmez.

Başka kapıya.

Beşiktaş parasını ödeyip Ali Sami Yen'de oynasın 1 sene.

Eğer bizim Arena'ya fln gelirlerse, bugün zaten Hürriyet denen, kişiliği bozuk gazetede gaz vermiş, Adnan Polat'ın sonu resmen gelir. Yok milyon dolarlık yatırım yapılmış, sadece Galatasaray için değilmiş fln, Mete Düren denen, akıl yoksunu adama çok sinirlendim.

ali samiyen t.t arena galatasarayındır olimpiyata naş naş

hadi bakalım olimpiyata,orası daha büyük arenadan

hem daha fazla gelir elde edersiniz,sizin çarpık taraftarlarınız full doldurursa tabii

bütün olay başbakanın iki dudağının arasında başbakan oynasınlar dediği anda adnan polat direk kabul eder.etmez diyen kendini kandırır.

ve başbakan da son açıklamalarından da anlaşılacağı üzere beşiktaş ile ortak kullandıracak o stadı.daha dün rte orası galatasaray ya da başka bir klübün değil milletin dedi.

burda yok şöyle yaparız böyle yaparız diyenler de hayal kurmasınlar burası türkiye hiç bişey olmaz 3 günde herkesin herşeyi sindirip hazmettiği üstünede soda içtiği bir ülke işte.

taraftar daha stadı benimsemeden beşiktaşla paylaşmak birçok insanı soğutur. Valla maç hasılatlarının hepsini de verseler,zararı ziyanı karşılayacaklarını da söyleseler ben orada milli takım haricinde takım görmek istemiyorum. Durup dururken insanların midesini bulandırmakta üstlerine yok.

herkes adnan polata sakin makin felan filan diyor bu stad RTE onay verdimi kimse si...z adnan polati oda bize inat verirmi verir valla ama sandigi unutmasi lazim 25 miliyon tafaftari olan bir klubu karisina almak RTE gibi bir siyasrtcinin yapacagi en son sey olur.

52 bin tinerci arasında biri kibrit çaksa stat havaya uçar heralde.

Beşiktaş Genel Sekreteri Fahrettin Curoğlu uzun bir aradan sonra ilk kez Radyospor'da Figen Civan ve İlker Koç’un sorularını yanıtladı. Curoğlu Beşiktaş’ın yeni stadından Türk Telekom Arenaya kadar birçok konuda çarpıcı açıklamalar yaptı.

“İNÖNÜ’NÜN DURUMU GAZETELERDE YAZILDIĞI GİBİ DEĞİLDİR.”

Beşiktaş İnönü stadı sanılanın aksine tek parça değil 3 parça araziden oluşur.Bu araziler Beden Terbiyesi,Hazine ve Büyükşehir Belediyesine aittir.Öncelikle 3 arazi birleştirilmiştir.Daha sonra Anıtlar Kuruluna inşaat izni çıkması için başvuruda bulunulmuştur.Ancak gazetelerde bu konu tamamen yanlış yazıldı.

“İNÖNÜ STADI TARİHİ BİR STAD DEĞİLDİR.”

İnönü stadının tarihi dokusunun yeni inşaattan sonra bozulup bozulmayacağı konuşuluyor.Bozulması mümkün değildir.Çünkü İnönü stadı tarihi bir stad değildir.Sadece Dolmabahçe Sarayından dolayı böyle nitelendirilmektedir.Yanlızca ön kısmında tarihi bir doku vardır.Bizde o dokuyu koruyacağız.Projeleri de bu konuya göre değerlendiriyoruz.Hem yurtdışında hemde yurt içinde çalıştığımız firmalar var.Başkanımız Yıldırım Demirören projeyle bizzat kendisi ilgileniyor.

“BEŞİKTAŞ TÜRK TELEKOM ARENADA OYNAMALIDIR.”

Yeni stadın inşaatı başlamadan Beşiktaş'ın nerede oynanacağı tartışılmaya başlandı.Bununla ilgili birçok alternatif vardır.Ancak bu kadar çok yıldız futbolcusu olan Beşiktaş kulübunün Kasımpaşa stadında oynamaya mecbur edilmesi doğru değildir.Biz Beşiktaş kulubü olarak Türk Telekom Arena Stadında oynamak istiyoruz .En azından hepsi olmasa önemli karşılaşmaları.Ancak Galatasaray yönetimi bu konuya sıcak bakmamaktadır.Galatasaray kulubü başkanı Adnan Polat ile bizzat görüştüm.Sanırım taraftarlardan çekindiğinden bu işin olmasının çok zor olduğunu söyledi.Biz Beşiktaş kulubü olarak Galatasaray'dan ve devletimizden anlayış bekliyoruz. Ama bu durumu en çok yokuşa süren Galatasaray taraftarıdır.

“YENİ STAD İNŞAATI 3 AY İÇİNDE BAŞLAR.”

3 ay gibi bir süre içinde inşatın tüm işlemlerinin hazır olacağını tahmin ediyorum.Yapımının şu an için 18 ay sürmesi planlanıyor.Bu elbette uzayadabilir.Çünkü tam anlamıyla bir kompleks haline gelecek yeni stad.Trafik ile ilgilide kimsenin aklında soru işareti kalmasın. Gerekli her şey yapılacak.

“ZEMİNDE SIKINTI YOKTUR ŞÜKRÜ SARAÇOĞLU DERE ÜSTÜNE KURULMUŞTUR”

İnönü stadının zeminiyle ilgili söylenildiği gibi bir sıkıntı yoktur.. Ona bakarsanız Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu stadının arazisi dere üstündedir ve 17 metre kazıklar konularak yapılmıştır.Zaten inşaat alanında teknoloji çok fazla ilerlemiştir.Biz zeminin oldukça dibine inmeyi bile düşünüyoruz..Zeminde bir sıkıntı olsa bunu yapamayız.

Radyospor

eger bu olaya izin verirse polat

allahindan bulsun

biz nasil olimpiyatta oynadiysak onlarda pasa pasa oraya gidecek

bize 1 seneye maloldu ruzgar paneli bilmemne derken

beşiktaş hiç bir şekilde arena'da oynayamaz. avrupa maçlarını dahi oynayamaz. kim istemedi bizi inönü'de sami yen yıkılırken? gs taraftarının yarısı kadar bjk'li yok bu ülkede. kimse gs'yi karşısına almasın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt