Beşiktaş TTArena 'yı kullanmak istiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Beşiktaş TTArena 'yı kullanmak istiyor

Hay Allah belasını versin bunların ya fukara sümüğü gibi yapıştılar..

Arabaya gelen dilenci gibi gitmiyorlar, defolun gidin ya. Allah versin..

beşiktaş hiç bir şekilde arena'da oynayamaz. avrupa maçlarını dahi oynayamaz. kim istemedi bizi inönü'de sami yen yıkılırken? gs taraftarının yarısı kadar bjk'li yok bu ülkede. kimse gs'yi karşısına almasın.

tayyip erdoğan oynamasını isterse oynarlar.gerisi boş laf.ıslık olayından sonra başbakanın karakterini biliyorsunuz mutlaka bi ders vermek isteyecektir.(haksız olarak)

eğer o gün a.polat dik durabilseydi bugün bu muhabbetler dönmezdi bile.

Delİkanli ol!!!!

Olma kuŞ beyİnlİ........

insanların bayramlık ağızlarını açtırmakta üsstlerine yok !!! Biz Hagi, Popescu, Prekazi, Taffarel gibi yıldızlarla Ali Sami Yen'de maç yaptık, gitsinler kasımpaşada yapsınlar, biz zamanında inönüde maç yapmak istediğimizde beşiktaş yönetimi bize hayır dedi !!! bu sebepten dolayıo olimpiyat stadına gittik, şimdi sorarım bizim taraftarımıza biz Hagi gibi dünaya ya gelmiş geçmşi en iyi 20 futbolcu içerisinde giren bir futbolcu ve bu tarz futbolcular ile Ali Sami Yen'de maç yaptık bir gün bile ağızımızı açıp bu futbolcular burayı haketmiyor dedikmi ? İnönüde oynarken iyi, olimpiyata gelince kötü azımı bozucam !! benimde Renkdaşlarıma çağırım olsun, Mail yağdırın Galatasaray yönetimine !!!

yiyorsa gidip aziz yildirimden boyle bir taklif yapsinlar sutcuda oyunayalim diye alacaklari cevab belli adnan polat herkes didi gibi aslan degil kedi gozu ile bakildi icin normal. adnan polat yerinde baska bir baskan olsaydi bunu cesaret bile edemezler

yiyorsa gidip aziz yildirimden boyle bir taklif yapsinlar sutcuda oyunayalim diye alacaklari cevab belli adnan polat herkes didi gibi aslan degil kedi gozu ile bakildi icin normal. adnan polat yerinde baska bir baskan olsaydi bunu cesaret bile edemezler

ya da stadı kendi yapsaydı

Madem beşiktaş stad istiyor gitsin Şükrü Saraçoğlunda oynasınlar orası tesislerine daha yakın !! cidden ağzımı bozucam açıklamalara bakya

Forumda Polati bu zor dönemde en cok desteleyenlerden biri olarak, eger izin verirse buna, benim icin biter kendisi.

Asla ama asla izin verilmemeli.

Birde adamlar nasil konusuyor baksana, deli olmamak elde mi.

"anlayis bekliyoruz" "bu dünya yildizlara kasimpasanin stadi yakismaz"

Ulan bunlarin g.tü kalmis, hemde cok pis, agzimi actiracaklar ya,off zor tutuyorum kendimi ama neyse.

nah işareti - itü sözlük görseller

Kasımpaşa'nın stadı yetmiyor mu ?

bu kargalara uyus oluyorum. gitsinler olimpiyata yallah ne işleri var bizim sahamızda defolsunlar kendine denk olan kasımpasa stadına yallah

Lesh kargaları hemen üşüştü. :D

besle kargayı oysun gözünü ..

çok fazla yüz verip adam yerine koyduk

diger sitelerde uctular iyice tinerin ucuzundan cekiyolar herhalde. ucuz kullandıkları icin ucuz düsünüyolar defolsunlar nerde oynarlarsa oynasınlar..

Forumda Polati bu zor dönemde en cok desteleyenlerden biri olarak, eger izin verirse buna, benim icin biter kendisi.

Asla ama asla izin verilmemeli.

Birde adamlar nasil konusuyor baksana, deli olmamak elde mi.

"anlayis bekliyoruz" "bu dünya yildizlara kasimpasanin stadi yakismaz"

Ulan bunlarin g.tü kalmis, hemde cok pis, agzimi actiracaklar ya,off zor tutuyorum kendimi ama neyse.

nah işareti - itü sözlük görseller

sen onlara ne bakıyon onlar bizim kızkardesimizdi. gözünü actı iste sonu felaket olcak..

arkadaslar hersey bize bagli biz istemedikca degil adnan polat degil RTE bir allahin kulu gucu yetmez bjk o stada oyunatmaya yeterki biz izin vermeyelim hafta taraftara guzel mesajlar bekliyorum guzel protetolar, bu kargalarin haddini bildirmek lazm

Mesaj yağdırın beyler, atmayan kalmasın. Haydi GSC göreve. Keşke diğer forumlara, uA'ya falan da yayılsa bu.

Televizyon ve İnternet ortamında çıkan haberleri gördüğü halde sesini çıkarmayan yönetimden bir an önce tepki bekliyoruz. TT Arema için biz yıllardır hayal kuruyoruz onu başka takımların kullanmsına karşıyız. Eğerki açıklama gelmezse bizi kimse tutamayabilir... Yazdım ve gönderdim. Aklımdan geçen stadın devir hakkını almak istedikleri için seslerini çıkarmıyorlar stad deviri yapıldığı an açıklama gelir diye düşünüyorum. İnşaAllah düşündüğüm gibidir...

Stadı rakiplere karşı avantaj için yaptık dezavantaj değil

göğüslerine bedavadan yıldızı takmaya utanmayanlardan beklenir böyle birşey. Yok ulan size stad falan, artık sabır taşırıyorlar devamlı bir kulübün üstüne oynanmazki. Yetti artık,yemin ediyorum yetti artık. Medyası bir yerden,rakibi bir yerden,eski futbolcusu bir yerden,Kulübün içinde Galatasaraylıyım deyip herşeyi dışarı sızdıranlar bir yerden. Korkmayın ulan bu kadar. Kuruttunuz zaten dereyi. Nasıl bir kompleks oluşmuş hepisinde. Arkadaş birçok insan daha stadı görmeden,biletini alıp maçını izlemeden leşçiler gibi çöreklenmeye kalkıyor birileri

Neyi bekliyor yönetim.Şamar oğlana döndük sabahtan beri her haber sitesinde bu haber fbliler bjkliler bir olmus tt arenada oynamak için full yorum yapıyorlar.Hatta birine cok guldum adamın nicki bjk1903 yorumu ise bir galatasaraylı olarak beşiktaşı tt arenada görmekten mutluluk duyarız yazmıs.Bence istiyorum bjk nin tt arenaya gelmesi ama sadece deplasman maçları için gelsinler...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt