beşiktaş

bizim zenginlerden biri çıkıp sponsor olsun bu sefer karşı tarafa havlarlar. para konuşur diyorlar yani

şu takımın karaktersizliği orkun'a verdikleri kaptanlık ile tencere kapak gibi tamamlanmış

Ligimiz bir insan olsaydı deligi bunlar olurdu

Beşiktaş için 280 lira bile fazla olur. 50 lira filan olmalı. Çarşı'nın yanındayız.

Ahaha ulan bizim maçta daha pahalı olacak salaklar... bu takımlar nereden para kazanacaklar... 3 büyük maçlarına geliyor zaten seyirci... Başka maçlarda stadı dolduramoyorlar ki... gitmeyin o zaman maça... burada öğle yemeğinde o parayı verecek en az 100 tane adam ben tanıyorum sadece...

Ahaha ulan bizim maçta daha pahalı olacak salaklar... bu takımlar nereden para kazanacaklar... 3 büyük maçlarına geliyor zaten seyirci... Başka maçlarda stadı dolduramoyorlar ki... gitmeyin o zaman maça... burada öğle yemeğinde o parayı verecek en az 100 tane adam ben tanıyorum sadece...
Kerem abi herkes o kadar zengin değil ki bu ülkede

Semih sendromu bitmişti şimdi Orkun için başladılar

Orkunuda Semih gibi yok edecek salaklar

ben böyle bir kitlesel salaklık görmedim ya

sgidin izlemeyin kardeşim milli takımı oyuncu falan da göndermeyin o zaman

işimiz gücümüz yok bu embesillerle uğraşıyoruz bi de

Son 10 senedir insanları milli takımdan soğutmak için elinden geleni yapan camia. O niye oynamadı, şu niye oynamadı, şu niye kadroya alınmadı. Rakip takımlarının milli futbolcularına küfürler sallamalar. Bu kadar düşük bir camia ve taraftar topluluğunun bir araya gelmesinin sosyolojik açıdan tez konusu yapılmasını destekliyorum.

ne sokuk bir oluşum yav.

kodumun küçük şikecileri.

Geri
Üst Alt