beşiktaş

Serdal Adalı: "Muçi'nin satın alma opsiyonu 10 Mayıs'ta bitiyor. Semih'inki de haziran ayının başı olması lazım. Kullanırlarsa yapacak bir şey yok. İnşallah ikisini de kullanmazlar. Çünkü o paralara yerini dolduracak oyuncu almam çok zor."

Nihayet 😁

Serdal Adalı: Ertuğrul Doğan’a teşekkür ediyorum. Bunu ben daha önce de söyledim. Bir türlü belirlenemeyen bir yapıdan bahsediliyor ama bir türlü de belirlenemeyen o yapı; özellikle geçen sezondan başlayıp bu sezon da devam ederek iki camianın sinir uçlarıyla oynamak için ellerinden ne gelirse yaptılar. Ama işte kimin daha fazla hakkı yenildiği konusunda; herhalde Trabzon bizden daha sonra gelir diye düşünüyorum.

Serdal Adalı: "Muçi'nin satın alma opsiyonu 10 Mayıs'ta bitiyor. Semih'inki de haziran ayının başı olması lazım. Kullanırlarsa yapacak bir şey yok. İnşallah ikisini de kullanmazlar. Çünkü o paralara yerini dolduracak oyuncu almam çok zor."
alsınlar diye dua ediyor kaşar

Serdal Adalı: Ben bunun çalışmasını yaptırdım; en az 20 puanımız hakem hatalarından dolayı gitti. TFF’ye bunları gösterdik ve 'haklısınız' dediler. İsteyenle, Beşiktaş’ın 20 puanı nerede kaybettiğini, hangi maçlarda kaybettiğini tek tek oturup anlatırım. 2 puan yanılırım; yani 18 olur ama 17 olmaz. O kadar iddialıyım.

Bu tweeti zamanında niye attılar, halâ çözemiyorum.

7pgaa3a.gif

Bunlar nasıl toparlayacak diycem ama orkun zaten çok değerli oyuncu

Oh da iyi

Birkaç yerli ve genç yabanci ile seneye iddialı olurlar

Beşiktaş yönetimi olağanüstü toplantı halinde. (A Spor)

Geri
Üst Alt