beşiktaş

Umuyorum en kısa zamanda yancıları fb ile birlikte batıp giderler Türk futbolundan. En az fb kadar itici, kepaze bir camia

gs'a karşı nefret duymalarını anlayabiliyorum.

gs son 30 yılda ülkede en çok takip edilen spor dalını domine etmiş, adeta zorbalamış.

sokağa çıkıyorsun, 10 kişiden 5'i gslı. özellikle yeni nesilde bu oran had safhada.

fenerli / bjkli babaların oğulları bile gslı oluyor.

ülkenin en büyük ikinci takımı bile 11 yıldır şampiyon olamıyor. düşünün.

şimdi bu durumda, sosyal hayatta (futbol takip edilen bir ortamda), gslılar bu fb ve bjklileri fena zorbalıyordur son derece doğal olarak.

ee adamların bir noktadan sonra ister istemez birlik olması ve gs'a karşı cephe almaları da son derece doğal.

helal olsun. delikanlı camialar hiç bir zaman çökmez.

kullandığınız tinerden üç beş saklayın da mali Koç’a verin lan huarezmalar

ilginç 1 şekilde bunlar ilk 5den en fazla puan alan takımmış.

Seneyede tek gorevleri var feneri 2 macta yenmek bize güzel maşa oluyorlar seviyorum bu çocukları

Tamam güldük eğlendik, şikecileri yendiler aferin kendilerine.

Ama hepiniz hala öylesiniz tinerci küçük şikeciler.

Bjk'nin sermaye artış süreci tamamen kapandı bu gün. ilk başta 950 milyon kalan paylardan da bu 2 günde 550 milyon TL kazanabildiler yani toplamda 1.5 milyar TL. Yaklaşık 4 küsur milyar TL BB borçları vardı, 2.5-3 milyar arası bir yere düşürebildiler sadece bu artış ile tamamen çıkmayı planlıyorlardı. Sermaye artışında ciddi reklam yapmalarına rağmen istediklerini alamadılar.

feneri iki maçta da yenmelerine rağmen hala mide bulandırmaları gerçekten takdir edilesi

Ole’yi bilen zaten tam bu tip bir teknik adam olduğunu bilir. ManU’dayken de City’i ağlatıp duruyordu. Hatta 99 puanla şampiyon olan Liverpool’u da yamultuyordu da son dakikada 1 puanı kurtarmştı Liverpool.

Geri
Üst Alt