beşiktaş

Serdal Adalı: "Yeni sezona Ole Gunnar Solskjaer ile başlayacağız. Tekrar söylüyorum, Türkiye'deki en pahalı futbol yapılanmasını oluşturduk."

Serdal Adalı: "3 iyi transferi kampa yetiştirmeyi planlıyoruz. Öncelikli mevkilerimiz santrfor, sol kanat ve orta saha. Bu 3 bölgeye yapacağımız transferler tartışmasız, net ve direkt ilk 11'e eklenecek isimler olacak." (Mustafa Korkusuz)

Serdal Adalı: "Yeni sezona Ole Gunnar Solskjaer ile başlayacağız. Tekrar söylüyorum, Türkiye'deki en pahalı futbol yapılanmasını oluşturduk."

Serdal Adalı: "3 iyi transferi kampa yetiştirmeyi planlıyoruz. Öncelikli mevkilerimiz santrfor, sol kanat ve orta saha. Bu 3 bölgeye yapacağımız transferler tartışmasız, net ve direkt ilk 11'e eklenecek isimler olacak." (Mustafa Korkusuz)
aga parayla olsaydı koç cl yi almıştı ama neyse...

he serdal he

Gollum Precious hoca , aglakinho yu alt edebilir

Yarışabilmeleri için 100 milyon euro civarı parayı masaya koymaları gerekiyor. Kendileri için en akılcı yöntem 20-30 milyon bütçe ile genç-yaşlı oyuncuları harmanlayıp bir yapı inşa edip ilk boşlukta kafaya oynamak olmalı. GS ile FB'nin bu bütçeleri var iken çok uzun süre şampiyonluktan söz dahi edemezler.

Sermaye arttırımında gizli kredi çekilmiş haberi vardı detayını anlamadım ama geçen ona sövüyorlardı.

Günümüz sosyal medyadaki en büyük eksiklik bejekenin bir taraftar formu olmamasıdır. Yeterince taş taş geçecek malzeme bulmakta zorlanıyorum

Geri
Üst Alt