beşiktaş

Dün Tüpraş'ta Guns N Roses konseri vardı. İlginçtir ki zemine platform kurulmamış çimlerin üstündeydi millet. Bunlar zemini değiştirecek komple bu yaz muhtemelen.

Son düzenleme:
Dün Tüpraş'ta Guns N Roses konseri vardı. İlginçtir ki zemine platform kurulmamış çimlerin üstündeydi millet. Bunlar zemini drğiştirecek komple bu yaz muhtemelen.
Değişikler bu konuda biraz geçen sezon 1 kere değiştirdiler sonra yine bozuldu yine değiştirmek zorunda kaldılar.

Sermaye artırımı için kredi çekmişler. 5 milyar-30 günde kapasalar 200 milyon tl faiz yapar. Btw normalde kredi çekememeleri gerek. Büyük kıyak geçiliyor.

Bu Bjk başkanları bir garip. Bir diyorlar ki iyi bir yapılanma- planlama yapacağız Şimdi de paranın sınırı yok diyorlar.

BEŞİKTAŞ:

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, forma sağ kol sponsorumuz Papara Elektronik Para Anonim Şirketi'ne (Papara) Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) kayyım olarak atanmış, TMSF tarafından Şirketin Yönetim Kuruluna atamalar yapılmıştır. TMSF tarafından atanan Yönetim Kurulu ile yaptığımız görüşmeler neticesinde, Papara ile olan sponsorluk ilişkimizin bugüne kadar olduğu şekilde devam etmesi konusunda mutabık kalınmış olup bundan sonraki süreç atanmış Yönetim Kurulu ile birlikte yürütülecektir.

Kamuoyuna duyurulur.
Saygılarımızla.

Şu eziklerin zamanında Rıza Zarrab ilişkileri çok iğdiş edilmedi ama edilse koku gelirdi belki. Sonuçta sinek de küçük ama yani

Geri
Üst Alt