beşiktaş

sergen kabul ederse büyük kamillik yapar bu takım geçen yıl gibi hoca rekoru kırar feriştahı gelse toplayamaz. Bu sene kaçıp yeni taze yönetimi beklemesi lazım akıllıysa.

inanilmaz bir kaos icerisindeler, küme düsmeme mücadelesine kadar yuvarlanirlar bu sezon

topcularin maaslari ödenmiyor, rafa silva falan antrenmanlara cikmaz yakinda

sergen gitmez oraya bu ortamda

Emirhan ile Tayyip Talha oynasin stoperde

Udokhai ve Paulistadan kotu oynamazlar

Paulista top filan kesiyor ucup kaciyor ama

Ayni bizim nelson takimi olduruyor

Udokhai zaten canli cenaze sergen gelirse fener macindan once

Bu iki stoperle feneri yener ahanda buraya yaziyorum

Emirhan ile Tayyip Talha oynasin stoperde

Udokhai ve Paulistadan kotu oynamazlar

Paulista top filan kesiyor ucup kaciyor ama

Ayni bizim nelson takimi olduruyor

Udokhai zaten canli cenaze sergen gelirse fener macindan once

Bu iki stoperle feneri yener ahanda buraya yaziyorum
Bjk'nin fb den puan alma ihtimali sıfır. Ahanda buraya yazıyorum ben de

Sergen Yalçın ve Beşiktaş arasındaki ilk görüşmede anlaşma sağlanamadı.

Süreç devam ediyor. (HT Spor)

Sergen bence gelmeyecek bunlara bu kaosu çekecek giyecek biri değil o

Bunlar batmış daha toparlayamazlar feda filanda kurtarmaz.

Bu işler biraz da spekülasyon bence artık. Ocak ayına kadar 30 lazım diyorlardı önceden sonra 50 milyon lazım demeye başladılar. Bunların BB borcu ne kadar faizi ne kadar? Maaş bütçeleri fb ve bizden az olması lazım bu kadar para neden lazım bunlara? Bir ara da H. Yücel için 30 verdi dediler sonra 60 dediler bir ara biri bu kasa kolaylığı dedi şu anda 15-20 milyon içerde dediler.

Bu işler biraz da spekülasyon bence artık. Ocak ayına kadar 30 lazım diyorlardı önceden sonra 50 milyon lazım demeye başladılar. Bunların BB borcu ne kadar faizi ne kadar? Maaş bütçeleri fb ve bizden az olması lazım bu kadar para neden lazım bunlara? Bir ara da H. Yücel için 30 verdi dediler sonra 60 dediler bir ara biri bu kasa kolaylığı dedi şu anda 15-20 milyon içerde dediler.
Görünenden fazlası olduğu kesin son dönemlerde futbolculara bile ödeme yapamadıklarına göre bariz şekilde para akışı yoktur bu kadar yüklü transferler yaparak girdikleri sezon ve üstüne bankalar birliğinin faizlerini eklersek döndürmelerinin mümkünatı yok.

Bu asamada camianin kabul edecegi tek isim Sergen'di. O da olmayinci erken secimden baska careleri kalmadi.

2 sezondur tam fb maçına çıkacakları vakit tabuta girmiş vaziyette oluyorlar.

Bizim 2. dönem maçına kadar maaşlar ödenir, yeni hocaları gelir, yönetimi değişir, hatta yine havadan 20 milyonluk transfer de gelir.

Bunların sözde efsanesi bile kestaneymiş

Ulan madem 8jk de mahkemeye vermek falan yakışır mı olur mu öyle şey diyorsan ne diye kapı önüne konulunca topu elinden alınan çocuk gibi cümle alemi toplayıp bana öyle böyle dediler diye anlatıyorsun allahın efso kestanesi mahkemeye gitmek bundan daha onurlu haysiyetli ulan

Geri
Üst Alt