Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gedson ve rashicayı beleşe kapma ihtimalimiz varsa pusuda beklemeliyizinanilmaz bir kaos icerisindeler, küme düsmeme mücadelesine kadar yuvarlanirlar bu sezon
topcularin maaslari ödenmiyor, rafa silva falan antrenmanlara cikmaz yakinda
sergen gitmez oraya bu ortamda
Bjk'nin fb den puan alma ihtimali sıfır. Ahanda buraya yazıyorum ben deEmirhan ile Tayyip Talha oynasin stoperde
Udokhai ve Paulistadan kotu oynamazlar
Paulista top filan kesiyor ucup kaciyor ama
Ayni bizim nelson takimi olduruyor
Udokhai zaten canli cenaze sergen gelirse fener macindan once
Bu iki stoperle feneri yener ahanda buraya yaziyorum
Olmayacakmis zaten, kendi acikladi.Sergen bence gelmeyecek bunlara bu kaosu çekecek giyecek biri değil o
Sergen açıkladı gelmiyor sanırım. İlk önce içi temizleyin sonra seçim olsun öyle gelirime getirdi sanki.Sergen Yalçın ve Beşiktaş arasındaki ilk görüşmede anlaşma sağlanamadı.
Süreç devam ediyor. (HT Spor)
Bunlar batmış daha toparlayamazlar feda filanda kurtarmaz.
Bunlar batmış daha toparlayamazlar feda filanda kurtarmaz.
Görünenden fazlası olduğu kesin son dönemlerde futbolculara bile ödeme yapamadıklarına göre bariz şekilde para akışı yoktur bu kadar yüklü transferler yaparak girdikleri sezon ve üstüne bankalar birliğinin faizlerini eklersek döndürmelerinin mümkünatı yok.Bu işler biraz da spekülasyon bence artık. Ocak ayına kadar 30 lazım diyorlardı önceden sonra 50 milyon lazım demeye başladılar. Bunların BB borcu ne kadar faizi ne kadar? Maaş bütçeleri fb ve bizden az olması lazım bu kadar para neden lazım bunlara? Bir ara da H. Yücel için 30 verdi dediler sonra 60 dediler bir ara biri bu kasa kolaylığı dedi şu anda 15-20 milyon içerde dediler.