beşiktaş

Pasif Okay hiçbirşeyi çözememiş bir de ağlıyor, herkes yönetici olamıyor malesef.

sponsorluk geliri nasil kirdiriliyor yav? kim kiriyor? tefeci mi?

Factoring firmaları kırıyordur muhtemelen ya da sponsorluk firması 10 verecekse 7 veriyordur bugunkü değerini peşin olarak
faktoring firmasi arkasinda satis olmayan faturayi kirmaz. firma sponsorluk bedelini pesin oduyorsa ona da kirdirmak denmez. salliyor gibi geldi bana.

En az 3-4 sene toparlanabilecek gibi durmuyorlar.

3.5 yıllık tüm sponsorluk gelirleri kırdırmışlar. İşleri zor akıllı olmak zorundalar.

1734532839626-jpeg.271172

sponsorluk geliri nasil kirdiriliyor yav? kim kiriyor? tefeci mi?
Kırdırma dedikleri sponsor ile 4 yıllık sözleşme imzalandiysa kontratta yazan bedelin hepsini tek yılda alıp kullanmışlardır. Sonraki senelere para kalmamış oluyor bu durumda da. Zamanında aziz yıldırım da yapmıştı Ülker stad sponsorluğunu.

Hüseyin Yücel 'in adaylığı biraz değişik mesela şimdi Arat'ın yönetimi ibra olmazsa Yücel'de olmamış olacak bu seçimde seçilirse bu Arat ibra edilmediğibde başkanlığı mı düşecek mesela?

faktoring firmasi arkasinda satis olmayan faturayi kirmaz. firma sponsorluk bedelini pesin oduyorsa ona da kirdirmak denmez. salliyor gibi geldi bana.
Sponsorluk firmasından alınan çekleri factoring firması niye kırmasın, heleki bu çekler malum holdingse gayet de güvenilirdir

Kırdırma dedikleri sponsor ile 4 yıllık sözleşme imzalandiysa kontratta yazan bedelin hepsini tek yılda alıp kullanmışlardır. Sonraki senelere para kalmamış oluyor bu durumda da. Zamanında aziz yıldırım da yapmıştı Ülker stad sponsorluğunu.
Evet benim yazdığım 2. secenek bu ama azizin yaptığı gibi totalde aldığı tutar yüzde 30-35 iskontolu oluyor

Geri
Üst Alt