- 1 Mayıs 2018
- 57.466
- 48.223
- 3.873
Internet yoktu
E maillere ulaşamıyorduk falan
Bu ne la dibin dibini görmüş herifler
uzuldun mu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Internet yoktu
E maillere ulaşamıyorduk falan
Bu ne la dibin dibini görmüş herifler
Yok aksine cok sevindimuzuldun mu
3.5 yıllık tüm sponsorluk gelirleri kırdırmışlar. İşleri zor akıllı olmak zorundalar.
3.5 yıllık tüm sponsorluk gelirleri kırdırmışlar. İşleri zor akıllı olmak zorundalar.
Factoring firmaları kırıyordur muhtemelen ya da sponsorluk firması 10 verecekse 7 veriyordur bugunkü değerini peşin olaraksponsorluk geliri nasil kirdiriliyor yav? kim kiriyor? tefeci mi?
Şaka gibi hiçbir şeyden haberi yokmuş sorumluluğu yokmuş gibi
faktoring firmasi arkasinda satis olmayan faturayi kirmaz. firma sponsorluk bedelini pesin oduyorsa ona da kirdirmak denmez. salliyor gibi geldi bana.Factoring firmaları kırıyordur muhtemelen ya da sponsorluk firması 10 verecekse 7 veriyordur bugunkü değerini peşin olarak
Kırdırma dedikleri sponsor ile 4 yıllık sözleşme imzalandiysa kontratta yazan bedelin hepsini tek yılda alıp kullanmışlardır. Sonraki senelere para kalmamış oluyor bu durumda da. Zamanında aziz yıldırım da yapmıştı Ülker stad sponsorluğunu.sponsorluk geliri nasil kirdiriliyor yav? kim kiriyor? tefeci mi?
Ahahhaha, olaylar yaşanırken 2. Başkan
Sponsorluk firmasından alınan çekleri factoring firması niye kırmasın, heleki bu çekler malum holdingse gayet de güvenilirdirfaktoring firmasi arkasinda satis olmayan faturayi kirmaz. firma sponsorluk bedelini pesin oduyorsa ona da kirdirmak denmez. salliyor gibi geldi bana.
Evet benim yazdığım 2. secenek bu ama azizin yaptığı gibi totalde aldığı tutar yüzde 30-35 iskontolu oluyorKırdırma dedikleri sponsor ile 4 yıllık sözleşme imzalandiysa kontratta yazan bedelin hepsini tek yılda alıp kullanmışlardır. Sonraki senelere para kalmamış oluyor bu durumda da. Zamanında aziz yıldırım da yapmıştı Ülker stad sponsorluğunu.