beşiktaş

buna çökerler veya 10 yıl sonra alır tl olarak
Öyle olacak yüksek ihtimal. Eğer Yücel uğraşmazsa uğraşırsa yapamazlar ama. BB borçları için de Adalı Mayıs'a emlak projesi, sermaye artışı vb. artık hangisi olursa bir şekilde çıkacağız dedi ama bunu nasıl yapacak pek bilmiyorum zira sermaye artışı yapmak için de bir hazırlığın olmalı bir de Arat döneminde yapmışlardı zaten tekrar izin alması nasıl olacak? Gayrimenkul projesi desen zaten izinleri, projesi falan ciddi bir süre Mayıs'a kadar 4-4.5 milyar TL''yi nasıl bulacaklar acaba ki daha oyuncu maaşları ve vergi borçları var bundan önce ilk önce vergi borçları kesilir herhalde yani BB'de bildiğimiz buydu önce vergi borçları ödenip sonra BB borçları idi onu da katınca 6-6.5 milyar TL para demek bu.

Bir kulüp düşün ağzından şeref onur haysiyet gibi kelimeler düşmesin ama yönetimleri kulübün parasını götürüyor olsun.

Geçen sitelerinde hack saldırısına uğradık bazı kayıtlar silinmiş suç duyurusunda bulunduk diye bir haber gördüm. Düşün artık kim ne götürdüyse izlerini de yok etti.

bunların borcu böyleyse sürekli rakamları makyajlı acıklayan fb nin borcu nasıl acaba ?

koç sadece sponsorları çekse alt üst olurlar muhtemelen

Öyle olacak yüksek ihtimal. Eğer Yücel uğraşmazsa uğraşırsa yapamazlar ama. BB borçları için de Adalı Mayıs'a emlak projesi, sermaye artışı vb. artık hangisi olursa bir şekilde çıkacağız dedi ama bunu nasıl yapacak pek bilmiyorum zira sermaye artışı yapmak için de bir hazırlığın olmalı bir de Arat döneminde yapmışlardı zaten tekrar izin alması nasıl olacak? Gayrimenkul projesi desen zaten izinleri, projesi falan ciddi bir süre Mayıs'a kadar 4-4.5 milyar TL''yi nasıl bulacaklar acaba ki daha oyuncu maaşları ve vergi borçları var bundan önce ilk önce vergi borçları kesilir herhalde yani BB'de bildiğimiz buydu önce vergi borçları ödenip sonra BB borçları idi onu da katınca 6-6.5 milyar TL para demek bu.

emlak projesi olumsuz sonuclandi

erdogan istememis

emlak projesi olumsuz sonuclandi

erdogan istememis
Adalı bu gün bazı anlaşılmayan yerlerle değişiklik ile tekrar gidileceğini söyledi de anlamadığım burada bahsedilen hiç bir yer Bjk'nin değil başka birilerinin normalde yapamayacağı projeyi yapmaları için aracı olup pay almaya çalışıyorlar herhalde. Bir de 3-4 ayrı yer için başvurmuşlarda o da olacak iş değil zira Devlet yeni arsayı sadece tesis, salon vb. için veriyor direk GY projesi için vermez ki. Adalı'nın dedikleri 2-3 yıl içinde olsa belki yapılacak şeyler ama kısa süre 3-4 ay içinde yapılması imkansız gibi.

1.2 milyar TL'nin 10 milyon euroluk kısmını bağışlayacakmış kalanını alacak sanırım.

Biz de büyük kulübüz diye düşünerek kendi çukurlarını kendileri kazdılar. Oysa biz bir tık küçüğüz gerçeğini kabullenseler şu an hem Fb hem biz hunharca harcarken 4-5 yıl sonrayı hedefleyen ciddi bir dynasty kurabilirlerdi

Çok lüzumsuz camia ya, her işler kofti hıyarların.

Sık seyahat ettigimiz icin sirket ulaşım için şöförlü araç kiraliyor.

Yol uzun bende genelde uzmanlik alanim olan spordan bir konu girizgahi yapiyorum.

Ee abi hangi takimisin diyorum?
Eğer yanıt bjk gelirse bende konuyu değistirip sence elon musk vurduruyor mudura getiriyorum.

Öyle yaa o kadar zengin bir adam hayatta herseyi tatmiş, vurdurmayi da dusunmus mudur diye...

Eğer söfor abi musk sorusunu atlayip bjk anlatma başlarsa da kapı kolunu açıp otobanda 140 ile giden araçtan asagi atliyorum.

10 larca takla ölüm riski %96 ama buna değerrr

hiçbir şey olmamış

bu herif maaş alıyor mu acaba. alıyor gibi oynamıyor

O paylaşımlar ne lan?

Çok mu içinize oturdu size, abinize koyup sampiyon olmamiz? salincaktan indinizde akliniz sira intikam almaya kalkiyorsunuz.

Mouriho ahkaksiz irkcisi kadar sizde suclusunuz. Okan hocayi sevsek, sevmesekte ziplama mevzusunun muhattabi siz misiniz? Koca yaranmaz icin mi o videouyu kullandiniz.

Siz kucakta kalmaya devam edin. Sizi takanda muhatap alanda yok basarisiz herifler.

Geri
Üst Alt