- 28 Temmuz 2019
- 46.773
- 47.906
- 3.633
Sahiplerine yaranmak istiyorlar başka bir şey yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
GS'nin de kaosta fazla uzak kaldık yakındır tekrar bir kaos yaşamamız. Bir de bu üyelik sayısını Fb ve Bjk'nin yaptığı parayı veren üye olsun modeliyle değil ama mesela 3-5 yıl üst üste kombinesi olan, diğer Gs ürünlerini kullanan taraftarlara üyelik için ekstra bir kota getirilebilir mesela yada başka bir şekilde ama GS insan kaynağını akılcı bir yöntemle arttırmalı.
Bu dediğin fb içinde geçerli ali,yali efendi elini çektiği an karisacaklar elbet paraları istemez ama sponsorluklari yarısını çekse heleki aziz yanlışı bir yönetim gelirse gerçek borç rakamlarını merak ediyorumBunlarda gerçek kırılma yaşanmadı Koç gidince herkes eteklerindeki taşları dökecek, çark dönmeyecek ortalık feci karışacak
Fikret Orman'ın gittiği dönemdeki kongreler geri döner. Sandalye vs. fırlatmalı kafa göz yarmalı
Tabii bir nebze karışırlar ama onlarda zengin asla bitmez, ayrıca Koç nasıl gider ona da bağlı ama hasar vermez bence. Sponsorlukların hepsini çeker bu arada ama Fb finansal olarak hiçbir zaman zayıflamazBu dediğin fb içinde geçerli ali,yali efendi elini çektiği an karisacaklar elbet paraları istemez ama sponsorluklari yarısını çekse heleki aziz yanlışı bir yönetim gelirse gerçek borç rakamlarını merak ediyorum