beşiktaş

Sahiplerine yaranmak istiyorlar başka bir şey yok

elit bejiktaşımın divan kurulunda eski başkana yumruk mu atılmış eheh

divan kurulu başkanının eski kulüp başkanını yumrukladığı kulüp

bunlar efendi mefendi diye mastürbasyon yapıyorlar bir de sürekli
divan başkanı eski başkanı yumrukluyor :)

1744464178757.webp

koç'a yaranmaya kalkarsan böyle oluyor işte, bilmem kaç milyon euro borç falan.

bu rezillikten sonra kapatılmalı

GoVlpgXWcAAgxvk

GS'nin de kaosta fazla uzak kaldık yakındır tekrar bir kaos yaşamamız. Bir de bu üyelik sayısını Fb ve Bjk'nin yaptığı parayı veren üye olsun modeliyle değil ama mesela 3-5 yıl üst üste kombinesi olan, diğer Gs ürünlerini kullanan taraftarlara üyelik için ekstra bir kota getirilebilir mesela yada başka bir şekilde ama GS insan kaynağını akılcı bir yöntemle arttırmalı.

Bunların sürekli tokatlanması güzel. Akıllı olan taraftar belki fener maçını yensin diye baskı kurar.

Serdal Adalı: "Immobile'nin net maaşı 6 M€. % 40 da vergisi var, o da 2,5 M€. 2 M€ imza parası da var. Etti size 10,5 M€. Bir taraftan da 4 milyon 600 bin euro Aboubakar'a ödüyoruz, Hatay'a gönderiyoruz. Bizim bir santrafor bölgesinde tek bir nokta için bütçemize 17 milyon euro yük binmiş. UEFA kriterlerini hiç mi umursamadınız?"

Bunlarda gerçek kırılma yaşanmadı Koç gidince herkes eteklerindeki taşları dökecek, çark dönmeyecek ortalık feci karışacak

Fikret Orman'ın gittiği dönemdeki kongreler geri döner. Sandalye vs. fırlatmalı kafa göz yarmalı
Bu dediğin fb içinde geçerli ali,yali efendi elini çektiği an karisacaklar elbet paraları istemez ama sponsorluklari yarısını çekse heleki aziz yanlışı bir yönetim gelirse gerçek borç rakamlarını merak ediyorum

Bu dediğin fb içinde geçerli ali,yali efendi elini çektiği an karisacaklar elbet paraları istemez ama sponsorluklari yarısını çekse heleki aziz yanlışı bir yönetim gelirse gerçek borç rakamlarını merak ediyorum
Tabii bir nebze karışırlar ama onlarda zengin asla bitmez, ayrıca Koç nasıl gider ona da bağlı ama hasar vermez bence. Sponsorlukların hepsini çeker bu arada ama Fb finansal olarak hiçbir zaman zayıflamaz

Küçük kulüb diye değiştirsek başlığı daha iyi daha doğru olur.

şu herifleri yenemedik...4 maça bitecekti iş (ya da 5 anlık matematiğini yapamadım şimdi)

bizi yenerek her şeyi maskeleyeceklerini sandıları - sürekli heryerden patlıyor. 3 büyük denildiğinde aslında sırf yaşı ve şampiyonlukları olduğu için varlar şu an - realitede 2 yarışabilecek döngüsü olan kulüp var şu an.

anadolu takımları maddi olarak yerle bir olmasa bjk ilk 10 a giremez aslında. bu sezonki TS gibi olmaları lazım normalde.

Hasan arat keşke gitmeseydi..4-5 sene daha yönetseydi kesin bjk iflas ederdi..yönetilemeyecek bir borç yapardı..

Geri
Üst Alt