beşiktaş

Fener maçını sessizce boyle bekliyorlar
ebb38ab65999411e451cc4ff5a9a72eb.jpg

Oha ilk defa bir kulüp yaşıyor bunu.

Bu arada normalde olması gereken bu zaten de millet alıyordu rüçhanları.

Tjkye hiç güven yok demekki.

Bizim Mecidiyeköy’den gelen parayla yaptığımızda da katılım tam olmamıştı sanki. Ama çok yüksek bir artırım denememiştik
Rüçhanların hepsinin piyasadan gittiği bir durum olmadı nominal 1 liradan verdiler o zaman da.

Herkes kullanmak zorunda değil zaten rüçhan haklarını, nakit olması lazım.

Buradaki kullanılmayan kısım çok fazla.

İlk işlem gününde satılmayan rüçhanlar nominalden satışa çıkmalı.

Paralelde normal tahta da devam edecek.

Böyle bir duruma denk gelmediğim için normalde serbestten girince rüçhan değeri artıp azalabiliyordu, bunda nominal değer olduğu için fiyat sabit olup satılamazsa kendileri mi almak zorunda olacak?

Birine yüklü satış yapamazlarsa bayağı vahim durum oluşmuş.

Btw 19 dönüm arsa için Emlak Konut ile anlaştık dedikleri arsanın sadece üst kullanım hakları bunlarınmış. Adalı da sağacak bunları

Kullanılmayan hakları alma taahhütleri var mi yok mu ona bakmak lazım. Yoksa kurtardiklariyla kaçarlar varsa komedi olur.

İlk işlem gününde satılmayan rüçhanlar nominalden satışa çıkmalı.

Paralelde normal tahta da devam edecek.

Böyle bir duruma denk gelmediğim için normalde serbestten girince rüçhan değeri artıp azalabiliyordu, bunda nominal değer olduğu için fiyat sabit olup satılamazsa kendileri mi almak zorunda olacak?

Birine yüklü satış yapamazlarsa bayağı vahim durum oluşmuş.
Bir de kendilerinde para yok hisseleri kulüp almak zorunda olursa kredi mi kullanacak bunun için? Yani BB'den çıkacağız derken ekstra bankaya borçlanma ihtimalleri var mı?

Son düzenleme:
Baktım alma taahhütleri yokmuş. Hedeflediklerinin yarısıyla idare edecekler.

Bir de kendilerinde para yok hisseleri kulüp almak zorunda olursa kredi mi kullanacak bunun için? Yani BB2den çıkacağız derken ekstra bankaya borçlanma ihtimalleri var mı?
Murat’ın dediği konuya bakmak lazım, ya rüçhanları yüklü alacak birilerini bulacaklar ya da taahhütleri varsa mecburen kendileri alması lazım.

Bu durumu düşünmüşler midir bilmiyorum da çok riskli durum. Serbestten girse rüçhanların fiyatları 0’a inerdi muhtemelen

Bir de Bjk sermaye artışı için reklam filmi bile yayınlamıştı ilk defa görmüştüm onu da neden böyle bir reklam diye düşünmüştüm ama demek ki gerçekten katılım kötü olduğu i.in yapmışlar o reklamı.

Geri
Üst Alt