beşiktaş

Bjk için en yüksekmiş sözde. Yıllık 4-5 milyon civarı diyen de var 3.5 diyen de. Forma satışından pay Fb ve GS'den az olacakmış sanırım. Nike'ın tekrar TR piyasasına girmesi şaşırtmadı değil. Lakin az bütçe ile girmişler.

Fenerin transfer yapabilmesi yine normal sayılır ama bunların olay esas sorgulanmali gelir yok gider cok nasil transfer yapiyorlar

Bu konu her üste çıktığında aklıma ilk gelen soru: Kapandı mı?

Fenerin transfer yapabilmesi yine normal sayılır ama bunların olay esas sorgulanmali gelir yok gider cok nasil transfer yapiyorlar
Söz de BB'den çıkacakları diye anlattıkları Dikilitaş projesi ki 100-130 milyon dolar bekliyorlar sanırım ama buradan gelecek paraya güvenip hep zorunlu satın alma ile anlaşma yapmaya çalışıyorlar.

Bu başlığın bir mikroskop olduğunu varsayıyorum zira görünmez şeyleri görünür kılıyor

Söz de BB'den çıkacakları diye anlattıkları Dikilitaş projesi ki 100-130 milyon dolar bekliyorlar sanırım ama buradan gelecek paraya güvenip hep zorunlu satın alma ile anlaşma yapmaya çalışıyorlar.
O proje icin somut biseyler yaptılarmi ki yani ihale bile olmadan cosuyorlar, florya icin biz aylarca uğraştık
Ki bunlar fener gibi tokiylede is yapamazlarsa hayalleri yıkılır
Cok fena yükümlülük altına girdiler Orkun abraham filan

Az once tjk spaceindeydim, orda bir mutahit konustu. Dikilitas projesinden tjk en fazla 105m euro kazanir dedi, ve oda hersey dogru giderse.

Sadece Orkun ve Abrahamin kontratlari en az 70m falan maaslarla birlikte

O proje icin somut biseyler yaptılarmi ki yani ihale bile olmadan cosuyorlar, florya icin biz aylarca uğraştık
Ki bunlar fener gibi tokiylede is yapamazlarsa hayalleri yıkılır
Cok fena yükümlülük altına girdiler Orkun abraham filan
Toki ile ihaleye çıkacaklar. Bekledikleri paralar biraz büyük orada m2 olarak benzer projeler oralarda 5-6 bin dolar iken bunlar 9-10 bin dolardan hesaplıyor geliri gibi bir durum var sanki. @Hakan Motz 'un da dediği gibi bu işle uğraşanla bu piyasa her şey çok iyi olursa 100-120 milyon dolar maks kazanılır diyor. Bilemiyorum.

Geri
Üst Alt