- 16 Mart 2014
- 2.228
- 17
- 608
Bu konuda ne düşünüyorsunuz? Bence konuyu tatlıya bağlamaya çalışırlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cezasi belli gelecek sezon kupadan men
Üstat başlığı düzeltesene...Ve verilir tabii ki...Hürmetler...Bu konuda ne düşünüyorsunuz? Bence konuyu tatlıya bağlamaya çalışırlar.
Verilmez.Fb'nin 3 maclik cezasi da iner.
Yanlis anlama . Fakat biraz haberleri takip etseniz keske
- Fenerbahçe A.Ş.'nin, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle FDT'nin 52/2. maddesi uyarınca 3 resmi müsabakayı kendi sahasında seyircisiz oynama cezası ve 1.000.000,00 TL para cezası ile cezalandırılmasında, sübut, hukuki niteleme ve cezanın tayini bakımından bir isabetsizlik bulunmadığı anlaşıldığından, başvurunun reddi ile cezanın onanmasına, oyçokluğu ile,
- Fenerbahçe A.Ş.'nin, merdiven boşluklarının boş bırakılmaması nedeniyle FDT'nin 49/3. maddesi uyarınca 65.000,00 TL para cezası ile cezalandırılmasında,
sübut, hukuki niteleme ve cezanın tayini bakımından bir isabetsizlik bulunmadığı anlaşıldığından, başvurunun reddi ile cezanın onanmasına, oybirliği ile,
Pepe ve Quaresma'nin cezalarinda kurallar nasil cignendiyse burada da cignenebilir.Seneye bir duzenleme yaparlar olur biter.Burasi Turkiye.Tahkim Kurulu kararina bile kesin uygulanir diyemiyorum.
Ayrica sen cezalar belli olmadan once de kural mi madde mi bir sey atiyordun buraya ama karar farkli cikmisti.Yanlis mi hatirliyorum?
Benim yorumum hatali cikabilir ama burada tff de tahkim karari yayinlanmis .
Bjk'nin kupadan men yememesi icin af cikarmayi ve Fb'nin seyircisiz oynama dezavantajinin azalmasi icin grup sistemine geri donmeyi dusunen bir federasyon neden 3 maci da 2'ye dusurmesin?Benim dedigim sadece bu.