Beşiktaş'a Ceza Verilir mi?

Adil Çetin

Gheorghe Hagi
Kırmızı Üye
Bu konuda ne düşünüyorsunuz? Bence konuyu tatlıya bağlamaya çalışırlar.

Cezasi belli gelecek sezon kupadan men

Cezayı bilmem de şu hakedişleri geri alacaklar mi bakalım. Ben zannetmiyorum. Üstü kapatılır gider.

Birde bu sene kazandıkları 6 milyon yalan oldu.

Oduller geri alinacaktir ama bir kerelik men etmeme formulu uzerine calisiliyor sanirim

Tabi bu olay milat kabul edilerek . Ileride men cezasi kesin uygulanacak sekilde bir kerelik

Sonucta bir TFF turnavasi - gelecek sezon ligde puan cezasi felan olur mu acaba oyle bir madde var mi

Sahaya çıkmadıkları için değil futboldan bağımsız bir büyüğün dediğine uymadığı için ceza gelir.

Matkaptan paraları geri alırlarsa, bu matkap motoru yakar.

Verilmez.Fb'nin 3 maclik cezasi da iner.

eger men etmezlerse, havuz payindan para alicaklar, haksiz sekilde.

kurallar acik.

serefsizler adam olup karari tanimasaydi PEPE'yi oynatmazdi

aslında bunun cezası lige de yansımalı -3 puan - 6 puan vericeksin bak bakalım bir daha yapıyolar mı :)

Verilmez.Fb'nin 3 maclik cezasi da iner.

Yanlis anlama . Fakat biraz haberleri takip etseniz keske

- Fenerbahçe A.Ş.'nin, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle FDT'nin 52/2. maddesi uyarınca 3 resmi müsabakayı kendi sahasında seyircisiz oynama cezası ve 1.000.000,00 TL para cezası ile cezalandırılmasında, sübut, hukuki niteleme ve cezanın tayini bakımından bir isabetsizlik bulunmadığı anlaşıldığından, başvurunun reddi ile cezanın onanmasına, oyçokluğu ile,

- Fenerbahçe A.Ş.'nin, merdiven boşluklarının boş bırakılmaması nedeniyle FDT'nin 49/3. maddesi uyarınca 65.000,00 TL para cezası ile cezalandırılmasında,

sübut, hukuki niteleme ve cezanın tayini bakımından bir isabetsizlik bulunmadığı anlaşıldığından, başvurunun reddi ile cezanın onanmasına, oybirliği ile,

Yanlis anlama . Fakat biraz haberleri takip etseniz keske

- Fenerbahçe A.Ş.'nin, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle FDT'nin 52/2. maddesi uyarınca 3 resmi müsabakayı kendi sahasında seyircisiz oynama cezası ve 1.000.000,00 TL para cezası ile cezalandırılmasında, sübut, hukuki niteleme ve cezanın tayini bakımından bir isabetsizlik bulunmadığı anlaşıldığından, başvurunun reddi ile cezanın onanmasına, oyçokluğu ile,

- Fenerbahçe A.Ş.'nin, merdiven boşluklarının boş bırakılmaması nedeniyle FDT'nin 49/3. maddesi uyarınca 65.000,00 TL para cezası ile cezalandırılmasında,

sübut, hukuki niteleme ve cezanın tayini bakımından bir isabetsizlik bulunmadığı anlaşıldığından, başvurunun reddi ile cezanın onanmasına, oybirliği ile,

Pepe ve Quaresma'nin cezalarinda kurallar nasil cignendiyse burada da cignenebilir.Seneye bir duzenleme yaparlar olur biter.Burasi Turkiye.Tahkim Kurulu kararina bile kesin uygulanir diyemiyorum.

Ayrica sen cezalar belli olmadan once de kural mi madde mi bir sey atiyordun buraya ama karar farkli cikmisti.Yanlis mi hatirliyorum?

Pepe ve Quaresma'nin cezalarinda kurallar nasil cignendiyse burada da cignenebilir.Seneye bir duzenleme yaparlar olur biter.Burasi Turkiye.Tahkim Kurulu kararina bile kesin uygulanir diyemiyorum.

Ayrica sen cezalar belli olmadan once de kural mi madde mi bir sey atiyordun buraya ama karar farkli cikmisti.Yanlis mi hatirliyorum?

Benim yorumum hatali cikabilir ama burada tff de tahkim karari yayinlanmis .

Benim yorumum hatali cikabilir ama burada tff de tahkim karari yayinlanmis .

Bjk'nin kupadan men yememesi icin af cikarmayi ve Fb'nin seyircisiz oynama dezavantajinin azalmasi icin grup sistemine geri donmeyi dusunen bir federasyon neden 3 maci da 2'ye dusurmesin?Benim dedigim sadece bu.

Bjk'nin kupadan men yememesi icin af cikarmayi ve Fb'nin seyircisiz oynama dezavantajinin azalmasi icin grup sistemine geri donmeyi dusunen bir federasyon neden 3 maci da 2'ye dusurmesin?Benim dedigim sadece bu.

Ugur bu dedigin olabilirdi ama tahkim sureci bitti ve karar kesinlesti yahu

ligden men edilip küme düşürülmeliler

Geri
Üst Alt