Doğu Alkan
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2012
- 35.900
- 20.657
- 2.333
Su veren itfaiyenin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Üstat bak bu avatarın güzel çünkü şerefsiz değil açıkça mücadele etmiş sorun yok delikanlı olsunlar ciğerimize yesinler...artık kim kime geçirirse hürmetler...Yanlis anlama . Fakat biraz haberleri takip etseniz keske
- Fenerbahçe A.Ş.'nin, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle FDT'nin 52/2. maddesi uyarınca 3 resmi müsabakayı kendi sahasında seyircisiz oynama cezası ve 1.000.000,00 TL para cezası ile cezalandırılmasında, sübut, hukuki niteleme ve cezanın tayini bakımından bir isabetsizlik bulunmadığı anlaşıldığından, başvurunun reddi ile cezanın onanmasına, oyçokluğu ile,
- Fenerbahçe A.Ş.'nin, merdiven boşluklarının boş bırakılmaması nedeniyle FDT'nin 49/3. maddesi uyarınca 65.000,00 TL para cezası ile cezalandırılmasında,
sübut, hukuki niteleme ve cezanın tayini bakımından bir isabetsizlik bulunmadığı anlaşıldığından, başvurunun reddi ile cezanın onanmasına, oybirliği ile,
Üstat bak bu avatarın güzel çünkü şerefsiz değil açıkça mücadele etmiş sorun yok delikanlı olsunlar ciğerimize yesinler...artık kim kime geçirirse hürmetler...
oldu olcak adamların tinerlerini de ellerinden alalımligden men edilip küme düşürülmeliler
Üstat Lawrence'a Karşı Kuşçubaşı'nı okumanı tavsiye ederim gayet açıktan mücadele ettik birbirimize karşı...Puhahaha Lawrence of Arabia o ustad. Ajan yani, acikca mucadele etmis denemez tam.
Osman Üstat adamı becerdik biliyor musun? Yani kendince davasında haklı...Ayrıca Kuşçubaşı kendisinden iyi bir hasım olarak bahseder...Hürmetler...lawrence şerefsizdir
Bunlar nasıl lakırdılar Uğur, becerdik falan.Osman Üstat adamı becerdik biliyor musun? Yani kendince davasında haklı...Ayrıca Kuşçubaşı kendisinden iyi bir hasım olarak bahseder...Hürmetler...
Üstat filistin cephesinde 7-8 sinop kürek mahkumunun kendisine saatlerce tecavüz ettiği bir vakadır. Küfür değil yani sinkaf olmasın diye yazdım...Ayrıca ben hakkında iyi konuşmuştum kendince türk nefretinde haklı olduğunu ifade ettim isterseniz tecavüz olarak değiştirin çünkü artık süresi geçmiş...Bunlar nasıl lakırdılar Uğur, becerdik falan.