Beşiktaş'a Ceza Verilir mi?

Yanlis anlama . Fakat biraz haberleri takip etseniz keske

- Fenerbahçe A.Ş.'nin, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle FDT'nin 52/2. maddesi uyarınca 3 resmi müsabakayı kendi sahasında seyircisiz oynama cezası ve 1.000.000,00 TL para cezası ile cezalandırılmasında, sübut, hukuki niteleme ve cezanın tayini bakımından bir isabetsizlik bulunmadığı anlaşıldığından, başvurunun reddi ile cezanın onanmasına, oyçokluğu ile,

- Fenerbahçe A.Ş.'nin, merdiven boşluklarının boş bırakılmaması nedeniyle FDT'nin 49/3. maddesi uyarınca 65.000,00 TL para cezası ile cezalandırılmasında,

sübut, hukuki niteleme ve cezanın tayini bakımından bir isabetsizlik bulunmadığı anlaşıldığından, başvurunun reddi ile cezanın onanmasına, oybirliği ile,
Üstat bak bu avatarın güzel çünkü şerefsiz değil açıkça mücadele etmiş sorun yok delikanlı olsunlar ciğerimize yesinler...artık kim kime geçirirse hürmetler...

lawrence şerefsizdir

Max kupadan men olur, o da ödül zaten.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bunlar nasıl lakırdılar Uğur, becerdik falan.
Üstat filistin cephesinde 7-8 sinop kürek mahkumunun kendisine saatlerce tecavüz ettiği bir vakadır. Küfür değil yani sinkaf olmasın diye yazdım...Ayrıca ben hakkında iyi konuşmuştum kendince türk nefretinde haklı olduğunu ifade ettim isterseniz tecavüz olarak değiştirin çünkü artık süresi geçmiş...

Geri
Üst Alt