Beşiktaş’a Karşı İlk 11’imiz Belli Oldu

Desteklerim her şartta sen rahat ol eleştiririm de aynı zamanda kimseye hesap vermem

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Şu Recep'i ve postlarını görmek istemiyorum. Gerekenin yapılmasını arz ederim. @Admin @Mods

City mi burası sponsorla vs 7 milyon alan 7 yedekmi olur bunu fiziksellik le onla bunla ne alakası var?

Sponsorla vs 7 milyon alan mecburen oynamak zorunda mi

Eger öyle bir durum olsa ozaman forma rekabeti zarar görür

7 milyon aliyor diye illa zaha oynayacak olsaydi baris alper’in gecen sezon ki performansi olmazdi mesela

Icardi’yi ayri tutuyorum cünkü kendisini Galatasaray da ispatlamis bir yildiz oyuncu,ölüsü gol krali oldu gecen sezon

Barış hazır değil.
Ziyech'le Zaha beraber oynadığı zaman ne pres yapabiliyoruz ne takım savunması.
Kerem MT'dan hazır döndü, formda.
Kaan sağ bekte sıkıntı ama mecbur kaldı demek ki.

Gerçi kime ne anlatıyoruz ki. Herkes kafayı yemiş.

Barış hazır değil.
Ziyech'le Zaha beraber oynadığı zaman ne pres yapabiliyoruz ne takım savunması.
Kerem MT'dan hazır döndü, formda.
Kaan sağ bekte sıkıntı ama mecbur kaldı demek ki.

Gerçi kime ne anlatıyoruz ki. Herkes kafayı yemiş.
Kerem, Abdulkerim, Kaan hazır da Barış neden hazır değil üstad?

Sponsorla vs 7 milyon alan mecburen oynamak zorunda mi

Eger öyle bir durum olsa ozaman forma rekabeti zarar görür

7 milyon aliyor diye illa zaha oynayacak olsaydi baris alper’in gecen sezon ki performansi olmazdi mesela

Icardi’yi ayri tutuyorum cünkü kendisini Galatasaray da ispatlamis bir yildiz oyuncu,ölüsü gol krali oldu gecen sezon
Olayı çarpıtmaya gerek varmı 7 milyonluk bir yedek olmazın neyini çozemedin rtaş zorunlu demedim ama madem keremin arkasında goruyorsun göndermek bu sefer zorundasın işte illa bir zorunluluk arıyorsan

Zaha'nın olmaması kabul edilemez. Hazırlık maçlarının genelinde iyi performans göstermişti.

Zaha kampin basindan beri takimla iyide calisti su macta zahayi kesmek demek forma adaletine ters zahayla baslarsin

Kerem, Abdulkerim, Kaan hazır da Barış neden hazır değil üstad?
Barış neredeyse tamamen fiziği ve hızıyla oynayan adam diğerlerinden farklı olarak. En son hazırlık maçlarında hazır olmadığı belliydi. Yoksa tabii ki Barış oynamalı.

Kaan'ı zaten ben de diyorum mecburiyetten oynatıyoruz yoksa o da hazır değil.
Abdülkerim de hazır görünmüyor ama Davinson yeni döndü, Metehan da risk olur diye düşündü bu maçta herhalde.

Bunları sanki kadroyu ben kuruyormuş gibi söylemiyorum, bunları bunları yaptıysa herhalde gerekçeleri bunlardır diye akıl yürütüyorum da saldırmaya hazır bir kitle var. Ne olursa olsun sallıyorlar anlamış değilim.

Sağ Bek yine yok... şu leş bjk ye kupayi ver de şu taraftar sana ne der gör okan hocam...

Oyuncularla alakali ölcümler yapiliyor idmanlarda hatta macta da yapilir formalarinin altinda cihaz var

Ezbere konusmayin yani

Baris tabiki oynamali

Ama baris degil de kerem oynuyorsa demek ki yapilan ölcümlerde kerem daha iyi durumda fiziksel olarak simdilik cünkü daha agustos ayina yeni girdik

2 haftaya bu durum ortadan kalkacak oyuncularin tamami hazir durumda olurlar

Keske fm degil de gercekten amatör de olsa top oynanmis olsaydiniz sezon basi kampinin ne kadar önemli oldugunu ve tatilden döndügünüzde idmanlarda ne kadar gerilediginizi anlasaydiniz

zaha yedek ne demek? herif ful kamp geçirdi

buruk kafa mı buluyor

Olayı çarpıtmaya gerek varmı 7 milyonluk bir yedek olmazın neyini çozemedin rtaş zorunlu demedim ama madem keremin arkasında goruyorsun göndermek bu sefer zorundasın işte illa bir zorunluluk arıyorsan

Sezon genelinde avrupa ile beraber belkide 50 maca cikacagiz

Gecen sezonu hatirla mesela kerem,baris,zaha,tete ve ziyech sezon genelinde bayagi oynadilar

Cl de zaha ilk mac haric butun maclarda oynadi

Bu yüzden her oyuncuya ihtiyacimiz olacak bir mac üzerinden konusmamak lazim

Geri
Üst Alt