- 3 Temmuz 2012
- 133.851
- 80.735
- 5.198
desteklemeyeceksen uzaktan tutSanamı sorcam bilader
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
desteklemeyeceksen uzaktan tutSanamı sorcam bilader
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
City mi burası sponsorla vs 7 milyon alan 7 yedekmi olur bunu fiziksellik le onla bunla ne alakası var?
Kerem, Abdulkerim, Kaan hazır da Barış neden hazır değil üstad?Barış hazır değil.
Ziyech'le Zaha beraber oynadığı zaman ne pres yapabiliyoruz ne takım savunması.
Kerem MT'dan hazır döndü, formda.
Kaan sağ bekte sıkıntı ama mecbur kaldı demek ki.
Gerçi kime ne anlatıyoruz ki. Herkes kafayı yemiş.
Olayı çarpıtmaya gerek varmı 7 milyonluk bir yedek olmazın neyini çozemedin rtaş zorunlu demedim ama madem keremin arkasında goruyorsun göndermek bu sefer zorundasın işte illa bir zorunluluk arıyorsanSponsorla vs 7 milyon alan mecburen oynamak zorunda mi
Eger öyle bir durum olsa ozaman forma rekabeti zarar görür
7 milyon aliyor diye illa zaha oynayacak olsaydi baris alper’in gecen sezon ki performansi olmazdi mesela
Icardi’yi ayri tutuyorum cünkü kendisini Galatasaray da ispatlamis bir yildiz oyuncu,ölüsü gol krali oldu gecen sezon
Kerem, Abdulkerim, Kaan hazır da Barış neden hazır değil üstad?
Barış hiç hazır değil çok yorgundu maçlarda.
Barış neredeyse tamamen fiziği ve hızıyla oynayan adam diğerlerinden farklı olarak. En son hazırlık maçlarında hazır olmadığı belliydi. Yoksa tabii ki Barış oynamalı.Kerem, Abdulkerim, Kaan hazır da Barış neden hazır değil üstad?
Zaha yerine kerem mi ? Dalga falan mı geçiyor acaba gerçekten zahayla gerçekten? inşallah gerekdn tepkiyi alırsın bugün
Olayı çarpıtmaya gerek varmı 7 milyonluk bir yedek olmazın neyini çozemedin rtaş zorunlu demedim ama madem keremin arkasında goruyorsun göndermek bu sefer zorundasın işte illa bir zorunluluk arıyorsan