Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İlk fotoğraftaki pozisyonda Veysel Sarı, 2. sarıdan atıldı! Aynı maçta bir başka pozisyonda Josef de Souza kart görmedi ve maçı kart görmeden tamamladı!
Bu pozisyondan sonra Lemos’un bilek bağlarında yırtık tespit edilirken, Josef de Souza’ya kırmızı kart çıkmadı!
Bileğe basan, dirsek atan Rachid Ghezzal’ın kart görmediği bazı pozisyonlar!
Mensah’a, N’Sakala’ya, N’koudou’ya çıkmayan kırmızı kartlar!
Ben bu kadar arsızca kollanan baska bir camia görmedim. Ulan hadi 1 2 mac kollanirsin arada aleyhine hatalar falanda olur denge sağlanır. Bunlar neredeyse bütün maclarda kollandi.
Insallah sampiyon olamazlar
Fener olsa üzülmeyecek duruma geldim
18-19 yılında ligin ilk yarısı hakemlerden yanan biz olmamıza rağmen, o yıl bir tek ikinci yarı oynadığımız rize maçı dillendirildi medya tarafından. Sürekli rize maçını konuşup şampiyonluğumuza spor programları da dahil herkes gölge düşürmeye çalışmıştı, hala da devam ediyorlar.
Her ne kadar bu yıl şampiyonluğu hak etmesek de ısrarla bu paylaşımlar devam etmeli.
Komik olan sene boyunca yali cocugu topyekun bize saldirirken asil tehlikeyi goremedi.Sacma sapan ortaya attiklari teneke sampiyonluklari vs derken aradan siyrildi gitti adamlar valla hic kimseye de inandiramadik muthis uzay futbollarinin yaninda gordukleri hakem desteklerini.Dusunebiliyor musunuz bizde bir oyuncunun 11 mactir kart sinirinda olabilecegini keske hoca bu kadar formsuz olmasaydi da ortaligi bu komplekslilere birakmasaydik
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.