"Beşiktaş'ın Hakkı Yeniyor" Safsatası

Özet geçeyim, yazar burada ben bjkli değilim demek istiyor. İnandık mı?

Beşiktaş'ın hakkı budur..

lion_vs_eagle_by_vandenterghem_2016-d9o8lqn.jpg

Valla tuhaf başlığı başkası açmıstır diye okudum bir baktım sinan bilgin okumadım gerisini zaten arkadaşlar gerekli yorumları yapmışlar

Sevgili tostlar (bu kelime serkan safaktan calintidir ,hakkini helal etsin)

bazilariniz iyi niyetli ve guzel Gslilar olmaniza ragmen beynen kit kisilersiniz . yahut boyle degilsiniz ama icinizde bir "sinan ne yazarsa cevap vermeliyim" kompleksini yaratmis ve buyutmussunuz

benim 2 sene boyunca bjk ile ilgili soylemlerimde ovgu olabilir , yarin da olacaktir ,hatta simdi de yapayim , turkiyedeki en dogru transferleri en dogru maliyetlere yapan , en dogru hocayi secen , yonetiminde en birlik saglamayi basarmis ve mali muhasebe olarak en dogru idare edilen klubu ...

simdi ben bunu soyleyince , talisca orneginde oldugu gibi cok iyi katki aldiklari adamlarin hakkini verdigim icin , stadyumlarinin en iyi lokasyona sahip TEM kenarindaki bir statla kiyaslanamayacagini soyledigim icin bjk li mi oluyorum ?

bu ne kit bir dusuncedir , bu bir destek midir ?

yarin besiktas dogrulari yaptiginda elbette onu soyleyecegim , samiyenden atildik ,mallik ettik diyen kisi , ben vodafone park i ovdugumde bana gidip besiktasli diyorsa, komplekslidir

buraya tum transferlerin maliyetleriyle ilgili elestiriler duzup , bjk nin yok parasina maledip de en yuksek verimi aldigi oyunculari goremiyorsa , o zaman da kordur

tamam fikret orman ve yonetimi aziz yildirimdan da ,dursun ozbekten de kotu yonetiyor besiktasi , tamam ? simdi mutlu oldunuz mu ?

cocuklasmayin allah askina , sayiniz azaldi , millet de gorunce komik duruma dusurmeyin kendinizi kompleksiniz ugruna

konuya gelince , besiktas seneler boyunca magduru oynayip en cok desteklenen klup olmustur , ama aldigi destekler capsizligi yuzunden cogunlukla anca 3 unculuklere yetmistir , biraz iyi takim kurunca ise , 2003 ve 2009 daki gibi destekler yerini bulmus ve sampiyon olmuslardir

yildiz kriterinde bile haybeye 2 sampiyonluk eklenmesi yine bu aglakligin oduludur ... bu duzenin degismesi icin hic makul gibi gorulmese de fb ile gs nin bu hususta bir ust perdeden aciklama yapmasi gerekir , cunku yuzsuzce yapiyorlar artik

Bu beşiktaş her şampiyon olduğu dönemde böyle zaten şampiyon olunca kendisini bizle ve fenerle falan denk görmeye yada öyle bir algı yaratmaya çalışıyor ama aslında gerçeği kendileride çok iyi biliyorlar galatasaray ve fenerin iyi olduğu bir ligde asla şampiyon falan olamazlar bu her zaman böyle olmuştur.Başkanlarının kendi takım içi politikalarını bilmem ancak dışarıya yaptığı konuşmalar ve eylemler tam bir hadsizlik örneği.Bu sene bunları hizaya getireceğiz umarım.

Geri
Üst Alt