Sevgili tostlar (bu kelime serkan safaktan calintidir ,hakkini helal etsin)
bazilariniz iyi niyetli ve guzel Gslilar olmaniza ragmen beynen kit kisilersiniz . yahut boyle degilsiniz ama icinizde bir "sinan ne yazarsa cevap vermeliyim" kompleksini yaratmis ve buyutmussunuz
benim 2 sene boyunca bjk ile ilgili soylemlerimde ovgu olabilir , yarin da olacaktir ,hatta simdi de yapayim , turkiyedeki en dogru transferleri en dogru maliyetlere yapan , en dogru hocayi secen , yonetiminde en birlik saglamayi basarmis ve mali muhasebe olarak en dogru idare edilen klubu ...
simdi ben bunu soyleyince , talisca orneginde oldugu gibi cok iyi katki aldiklari adamlarin hakkini verdigim icin , stadyumlarinin en iyi lokasyona sahip TEM kenarindaki bir statla kiyaslanamayacagini soyledigim icin bjk li mi oluyorum ?
bu ne kit bir dusuncedir , bu bir destek midir ?
yarin besiktas dogrulari yaptiginda elbette onu soyleyecegim , samiyenden atildik ,mallik ettik diyen kisi , ben vodafone park i ovdugumde bana gidip besiktasli diyorsa, komplekslidir
buraya tum transferlerin maliyetleriyle ilgili elestiriler duzup , bjk nin yok parasina maledip de en yuksek verimi aldigi oyunculari goremiyorsa , o zaman da kordur
tamam fikret orman ve yonetimi aziz yildirimdan da ,dursun ozbekten de kotu yonetiyor besiktasi , tamam ? simdi mutlu oldunuz mu ?
cocuklasmayin allah askina , sayiniz azaldi , millet de gorunce komik duruma dusurmeyin kendinizi kompleksiniz ugruna
konuya gelince , besiktas seneler boyunca magduru oynayip en cok desteklenen klup olmustur , ama aldigi destekler capsizligi yuzunden cogunlukla anca 3 unculuklere yetmistir , biraz iyi takim kurunca ise , 2003 ve 2009 daki gibi destekler yerini bulmus ve sampiyon olmuslardir
yildiz kriterinde bile haybeye 2 sampiyonluk eklenmesi yine bu aglakligin oduludur ... bu duzenin degismesi icin hic makul gibi gorulmese de fb ile gs nin bu hususta bir ust perdeden aciklama yapmasi gerekir , cunku yuzsuzce yapiyorlar artik