Beşiktaş'ın Kasası Doldu: 213 Milyon Lira Yayın Geliri, Şampiyonlar Ligi'nden 40 Milyon Euro

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Evet olabilir, bu dunku haberde garanti 20 milyon euro diyor.

Şampiyonlar Ligi finalinde Premier Lig şampiyonu Manchester City ile aynı ligin takımı Chelsea karşı karşıya gelecek. Kupayı Manchester City kazanası durumunda Süper Lig şampiyonu statü gereği doğrudan UEFA Şampiyonlar Ligi gruplarına katılacak. Bu durumda Süper Lig şampiyonu yaklaşık 20 milyon avroluk gelir elde edecek. Takımın sezon içinde Şampiyonlar Ligi'nden elde edeceği performans primleri de ekstra gelir olarak hanesine yazılacak.
bjk bu bayerne elendiği sezonda 40 ancak topladı diye hatırlıyorum

Parasız takım kurmak hayrımıza olur belki, milyon euroları doymuş olanlara değil aç ve kendini göstermek isteyenleri takıma doldururuz.

Hep böyle ihtiyaç sezonlarında daha aç ve istekli oynuyoruz. 2 sezondur para bizde rezaletin babalarını görüyoruz.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Daha gidecekleri bile belli degil. Bir de 40 falan olacagini sanmiyorum

Iste sampiyonlugun önemi bir nebse herifler rahatladi, biz para kazanirkene sacma transferler yapiyorduk simdi kasa bos olunca acaba nasil transfer yapacak yeni yönetim.merak ediyorum. Yeni bam ekibi yoldadir.

Mi 9T Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Şampiyonlar liginden 40 milyon euroyu nasıl garanti aldıklarını biri açıklasın ya merak ettim.

Uefa sitesi belli, rakamlar belli

Başakşehir 30 kağıt kazanamadı bu sene.

Yalan haber kilit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt