beşiktaş'ın kazımcan ve abdülkerim sonrası ortada kalması

Atınç'a gel deseler koşa koşa gider.

Ersin Serdar Emirhan oynar
kaleci, necip ve kartal yedek olur

eğer valerian 3 lü oynamda tutturursa intihar gibi bir şey olacak BJK nin arka tarafı - hızlı adamlar zırt pırt keleye gider.

denayere salça olmaya çalışacaklardır - 600 kerede onu açıklamak için heykeltraş videosuyla falan...

rıdvan yok keremcan yok sol bekleri umut muydu neydi kötü baya şu an.

ben fener'in de Kim'i satarlarsa stoperde sorun yaşayacağını düşünüyorum baya.

Orta da kalması derken böyle toto gibi mi? Yani got gibi mi orta da kaldı?

Bu transferlere en çok bu yönden seviniyorum ciddi yerli sıkıntısı yasayacaklar

Ersin’in de satılma durumu var. Gedson-Josef-Ghezzal ve alabilirlerse Weghorst hattı iyi bir hat gibi duruyor ama geri kalanında patlayacaklar.

Ersin’in de satılma durumu var. Gedson-Josef-Ghezzal ve alabilirlerse Weghorst hattı iyi bir hat gibi duruyor ama geri kalanında patlayacaklar.

Dun alper bahadir zaten buna dedi, Valerenin sisteminde gedson ve jozefin pilleri bitecek dedi, cunku sen 3-5-2 oynarsan karsi rakip senin orta saha oyuncularina 4 kisiyle karsiliyacak, ve ondan cok zor olacak dedi.

Ustellik Kazimcan ve Bardakci da gidince, iyice batirdilar ama iyi oldu. Twitter ergenlerine sirin gozukem diye 120 Miljon lirayi Gedsonun yarisina verdiler, simdi kara kara dusunuyorlar.

Ustellik Weghorstun total maliyete 1 senede 3.2m euro, bunlar harbiden kafayi yemis.

mevcut 3 stoperi yabancı olup abdülkerm'i isterken alamadılar. rıdvan yerine kazımcan'ı istediler alamadılar.

ilk 11de oynatabilecekleri ersin ve umut meraş dışında oyuncuları kalmadı.

çok da ihtiyaçları olmayan gedson'un yarısına 120 milyon lirayı sırf çocukça çalım muhabbetinden dolayı verip, kazımcanla abdülkerim de 5 milyonun pazarlığını yapınca şu an fellik fellik yerli oyuncu aramaya koyuldular.

tek yerli koyabilecekleri yer stoper, onun da ucuzu yok.
omer bayram aytac verelim bizde yerli cok

İyi olmuş bundan sonra bjkye yağmurlu havada su yok. Her işlerini bozmak lazım.

Beter olsunlar

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt