beşiktaş'ın kazımcan ve abdülkerim sonrası ortada kalması

yabancıları iyi walla sais, rozie, josef, jetson, gezal, weghors şu an gözüken. bizde pva ve nelson harici iyi yabancı yok. 😞 3 yerlinin 2si kale ve sıtoper olur. ersin ve serdar, 1 tane de bi yere adam alırlar bence hallolur. ismail ve 3lü şeyi işe yarar mı o meçhul olan.

Beter olsunlar

Ballı tinerciler geçen sene büyük kumar oynamıştı sakat Josef ve Aboubakarla, ve son gün transferleri Ghezzal ve Rosierle.

Nasıl bir şanssa hepsi tuttu bu kumarların, yoksa ne paraları var ne para edecek topçuları. Bizim gibi gayrimenkulleri falan da yok, kiralık topçularla götürmeye çalışıyorlar.

Önümüzdeki 10 sene içlerinden geçeceğiz, çok ağlayacaklar çok

yabancıları iyi walla sais, rozie, josef, jetson, gezal, weghors şu an gözüken. bizde pva ve nelson harici iyi yabancı yok. 😞 3 yerlinin 2si kale ve sıtoper olur. ersin ve serdar, 1 tane de bi yere adam alırlar bence hallolur. ismail ve 3lü şeyi işe yarar mı o meçhul olan.
yedekleri kötü ilk 11leri iyi olur gibi görünüyor ama ismail'in kovulmasiyla birlikte 4-2-3-1'e döneceklerdir. sol tarafa 2 topcu saglam topcu bulamazlarsa erkenden menemen sezonu ilan ederler. umut meras, teixeira ve nkoudou ilk 11'de biraz zor. 1'i sakat 2'si yetersiz.

Sol ayaklı yerli stoper bulmaları çok zor aklıma kimse gelmedi. Mert çetin, Koray Günter ve ADSden Samet ve Tayyip Talha dışında yerli oyuncu yok bunlar da sol stoper de zor. Beter olsunlar

Sol ayaklı yerli stoper bulmaları çok zor aklıma kimse gelmedi. Mert çetin, Koray Günter ve ADSden Samet ve Tayyip Talha dışında yerli oyuncu yok bunlar da sol stoper de zor. Beter olsunlar
ahmetcan kaplan, cenk özkacar, burak öksüz, atinc nukan ve emrecan uzunhan var.

bunlarda dusukluk var onumzdeki sezonun bunun devam edecegini dusunuyorum

josıfta var ewet ama diğer 2si yine iyi bence rtaş. gezal sezonu iyi bitirdi bilhassa.
ghezali izlerken aldigim zevki alexis texasdan almiyorum kopek gibi kiskaniyorum ama sanki son zamanlarda isyan ettigi icin iyiydi, sezon ilk kisminda dedigin gibi kotuydu .rossier de bu sene fena patlayacak diye dusunuyorum

mevcut 3 stoperi yabancı olup abdülkerm'i isterken alamadılar. rıdvan yerine kazımcan'ı istediler alamadılar.

ilk 11de oynatabilecekleri ersin ve umut meraş dışında oyuncuları kalmadı.

çok da ihtiyaçları olmayan gedson'un yarısına 120 milyon lirayı sırf çocukça çalım muhabbetinden dolayı verip, kazımcanla abdülkerim de 5 milyonun pazarlığını yapınca şu an fellik fellik yerli oyuncu aramaya koyuldular.

tek yerli koyabilecekleri yer stoper, onun da ucuzu yok.
Kazimcani scout etmem ile ilgili fikirlerin ?

Bunları konuşacağıma menemensporu konuşurum daha iyi. Küçük kulüplerle işimiz olmaz. Gitsinler Gedson resminin önünde mastürbasyon yapsınlar

F.M.Günok
Saatci Saiss Wellinton
Rosier Josef Gedson Merash
Ghezzal Weghorst N'Koudou

8. olurlar

Geri
Üst Alt