Haber Beşiktaş'ın Yeni Teknik Direktörü Solskjær Oldu

gelsin de Okan hocamdan iki futbol ogrensin

bu herif Gollum'u oynayan adama benzemiş gitgide

Hic bir halt olmaz limitleri kapali bunlarin anca kiralik copleri alabilirler bu kadro yapisi ile ancelotti gelse bir bok olmaz

Nasil kandirmislar acaba bruno fernandes ve marcus rasfhord filan alacagiz mi dediler

Zaynutdinov Onur Bulut Salih Ucan var desek geriye kacar

Kendisi solak olduğu için Solsıkayer

Sağsıkamayer...

Mourinholu fenerle kapışmaktansa

Gunar'lı tjk ile kapışırım daha iyi.

şu fenerin bi sönmesi - 12incilik falan görmesi lazım - sürekli forse ederek 2incilik yapıyorlar - onca çaba ve paraya sonuç olmayınca saçmalıyorlar.

farklı rakip profili arar oldum.

Rejenere olmus bir norvecli. Yani daha da gevsemis ohh ohh cok guzel.

Adamlar hala isim peşinde. Arkadaş insan bunca yıl ligi izleyip de bir tane ders çıkarmaz mı? Getirsenize disiplinli, vizyoner, genç, Alman ekolünden bir hoca. 1,5 yıl sabretseniz adamlar bir şeyler yapacaklar. Yeni bir şey denenmiş olur (ki bu heriflerden her türlü iyi olur, en azından daha az maliyetli olur, hem ücret hem transfer anlamında) biz de ona göre Okan Hoca'dan sonrası için yolumuzu çizeriz.

bir şey başarır başarmaz

ama tek cümle umudum var "burdaki medyada garip gerginlik var umuttuğunuz bir nokta 2inciliğide kovalatmıyorlar sanırım"

şunu desin - benim için yeterli.

bu ülkede birisnin demesi lazım şunu.

Hemen Sinan Enginin "iyi futbolcu ile iyi teknik direktör olursun" vecizesini hatırlayalım.

Bu arada bjk konusunda nöbetten çok mesaj var ilginç

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Solskjaer: "Kara kartal oldum"

1000068920.webp

fenere koysan yeter
fazla bisey beklemiyoruz

Adamın başarısız olacağı 1000 km metreden belli. hasan aratın getirdiği iki yabancı teknik adamdan ne farkı var bu işin ? :D

Bu sene ekim-kasim gibi kovulur.

Simdiden yerimizi alalim.

Geri
Üst Alt