Sedat Yıldız
Büyük Kaptan
- 30 Aralık 2021
- 23.029
- 20.989
- 1.848
Pençe yapma işi çok çocukça
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Pençe yapma işi çok çocukça
İnş kovulur sezon sonu da Malgen gelir. O hıyarın fena sıçıp göt olmasını hayli istiyorum. Üçkağıtla şampiyon oldu diye kendini bi bok sanmaya başladı. Bi de utanmadan bize laf ediyor hakemlerden faydalanmışız falan diye. Heasss ordan Malgen.
Malgen mi
O kim ?
Şu dangalağı futbolcuyken müthiş yetenekliydi diye yutturmaya çalışmaları da cabası.İnş kovulur sezon sonu da Malgen gelir. O hıyarın fena sıçıp göt olmasını hayli istiyorum. Üçkağıtla şampiyon oldu diye kendini bi bok sanmaya başladı. Bi de utanmadan bize laf ediyor hakemlerden faydalanmışız falan diye. Heasss ordan Malgen.
Şu dangalağı futbolcuyken müthiş yetenekliydi diye yutturmaya çalışmaları da cabası.
Bu dangalağı Hagi ile aynı cümlede anan herkese kafam girsin bu arada. Geçen de yazmıştım bu veya Tümer falan kendilerini bi bok sanıyorlar sanki müthiş topçularmış gibi. Mesela bizim Hasan Şaş'ın tırnağı bile olamazlar topçu olarak ama yok şöyle topçuydu yok böyle iyiydi diye yüceltmeye çalışıyorlar şu it herifi.
PSV'ye attığı gol akıllardaÇok iyi topçuydu yaw o kdr değil. Bizdeyken de çok iyiydi.
PSV'ye attığı gol akıllarda
o da var, Lazio maçında da Ümit Karan'a attırmıştı, ASY'deben nant maçında attığını hatırlıom son dkda