Haber Beşiktaş'ın Yeni Teknik Direktörü Solskjær Oldu

İlginç olmuş. Kimin aklına gelmiş. Utd dan başka takım çalıştırmadı bildiğim kadar.

İnş kovulur sezon sonu da Malgen gelir. O hıyarın fena sıçıp göt olmasını hayli istiyorum. Üçkağıtla şampiyon oldu diye kendini bi bok sanmaya başladı. Bi de utanmadan bize laf ediyor hakemlerden faydalanmışız falan diye. Heasss ordan Malgen.

Ya bunlar mal hiç akıllanmiyor, ya da iyi tdler bu dandik camiaya gelmek istemiyor. 2'si de çok mantıklı acaba hangisi ?

Malgen mi

O kim ?
1737120002121.webp

İnş kovulur sezon sonu da Malgen gelir. O hıyarın fena sıçıp göt olmasını hayli istiyorum. Üçkağıtla şampiyon oldu diye kendini bi bok sanmaya başladı. Bi de utanmadan bize laf ediyor hakemlerden faydalanmışız falan diye. Heasss ordan Malgen.
Şu dangalağı futbolcuyken müthiş yetenekliydi diye yutturmaya çalışmaları da cabası.

Bu dangalağı Hagi ile aynı cümlede anan herkese kafam girsin bu arada. Geçen de yazmıştım bu veya Tümer falan kendilerini bi bok sanıyorlar sanki müthiş topçularmış gibi. Mesela bizim Hasan Şaş'ın tırnağı bile olamazlar topçu olarak ama yok şöyle topçuydu yok böyle iyiydi diye yüceltmeye çalışıyorlar şu it herifi.

Şu dangalağı futbolcuyken müthiş yetenekliydi diye yutturmaya çalışmaları da cabası.

Bu dangalağı Hagi ile aynı cümlede anan herkese kafam girsin bu arada. Geçen de yazmıştım bu veya Tümer falan kendilerini bi bok sanıyorlar sanki müthiş topçularmış gibi. Mesela bizim Hasan Şaş'ın tırnağı bile olamazlar topçu olarak ama yok şöyle topçuydu yok böyle iyiydi diye yüceltmeye çalışıyorlar şu it herifi.

Çok iyi topçuydu yaw o kdr değil. Bizdeyken de çok iyiydi.

Molde'yi yaratan adamı da yardımcı yapmışlar ilginç hamle.

Portekiz çingenesine karşı iyi motive olur tabi o maça kadar dayanırsa

Sabredilirse burada Molde modelini kurup Bjk'yi istikrarlıca 3. olan ve futbolcu satışından para kazanan bir kulüp haline getirebilir. Bjk için gerçekçi hedef de bu zaten. TS, Eyüp, Göz Göz ve Samsun gibi kulüplerin arkasına düşmemek ve bu süreçte oyuncu yetiştirip para kazanmak öncelikli hedefleri olmalı

mourinhonun kafasını pıt pıtladığı foto iyimiş.

EPL ekürisi yorumu "türklerin başarısız manutd hocaları fetişi var"

Fenerbahçe derbisine kazanmak için çıkacakları kesinleşmiş oldu.

Geri
Üst Alt