Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu da Molde'nin eski hocası sayılır. Oradan Manu'ya gitti. Gerçi Manu'dan kovulduktan sonra 4 yıl sanırım başka takıma hiç gitmemesi teklif almaması ciddi soru işareti. Bunlar 6 ay-1.5 sene neden İsmail Kartal'a gitmemişler acaba?ulen madem norveçe gittin Molde nin teknik direktörünü al bari. seneye kadar bir sistem kursun. Solksjaer ne yahu. Hep menajer işleri bunlar
Asanım direkt menajer ve komisyon kokuyor. İsmail de Arabistan kovalıyor benceBu da Molde'nin eski hocası sayılır. Oradan Manu'ya gitti. Gerçi Manu'dan kovulduktan sonra 4 yıl sanırım başka takıma hiç gitmemesi teklif almaması ciddi soru işareti. Bunlar 6 ay-1.5 sene neden İsmail Kartal'a gitmemişler acaba?
Heriflerin hoca transferi bile menejer transferi geçen yılda bjk ile adı geçiyordu.ulen madem norveçe gittin Molde nin teknik direktörünü al bari. seneye kadar bir sistem kursun. Solksjaer ne yahu. Hep menajer işleri bunlar
Baba Musrati ve Muçi deki pastadan sonra bende bjk tesislerinde yatar kalkardım. Menajerler akbaba gibi.Heriflerin hoca transferi bile menejer transferi geçen yılda bjk ile adı geçiyordu.
6 aylık yönetim 1.5 yıllık hoca getiriyor.Beşiktaş, teknik direktörlük görevi için Ole Gunnar Solskjaer ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı! (A Spor)
6 aylık yönetim 1.5 yıllık hoca getiriyor.