Haber Beşiktaş'ın Yeni Teknik Direktörü Solskjær Oldu

Daha önemli 1 gelişme Molde'nin hocası Erling Moe'yi yardımcı hoca yapmaları.Nasıl ikna ettiler ayıkamadım helal olsun :D Kopenhag tarzı 1 takımda direk hoca olabilecek potansiyelde 1 hoca..

Daha önemli 1 gelişme Molde'nin hocası Erling Moe'yi yardımcı hoca yapmaları.Nasıl ikna ettiler ayıkamadım helal olsun :D Kopenhag tarzı 1 takımda direk hoca olabilecek potansiyelde 1 hoca..
muratcim , solskjaer & moe ozelinde daha derine inmek gerekirse ;

kronolojik gidersek , hatirladigim ;

moe , zaten *solskjaer'in molde den yardimcisi idi - *manu'ya gidene dek .
solskjaer molde ayrilisi baglaminda yerine yardimcisi moe'yi otomatik getirdiler.

su denklemi de belirtmek gerekir. tum zamanlarin en basarili molde hocasi siralamasinda ;
1. sira moe , 2. sira solskjaer .

diger ilginc olan yakin donem konusu nedir dersen , aralikta kupa finali kaybedilisi akabinde moe nin isine son verildi . solskjaer en guvendigi adamini buraya getirmesi tum bu denklemler baglaminda bakildiginda oldukca mantikli ve anlasilir bir durum . nacizane .

her ikisi de bold sistem hocasi. klasik nordic vizyonu .

onceki mesajimda da belirttigim gibi - kanimca iyi bir secim yaptilar. bildigim molde ve manu donemi solskjaer kendi oyun id'sini bjk'ye yansitirsa , birliktelikleri en azindan sozlesme sonuna kadar devam eder diye dusunuyorum .

@Aras Şimşek , @Onur Adıbelli

saygi ve selamlar .

Erling moe yardımcı olmuşsa bu bjkyi ciddiye almak lazım

Güzel hoca aldılar tebrik ederim

Sabırlı olurlarsa 5 sene içinde 1 şampiyonluk görebilirler

Gio > Okan yazan çakma GSliler de 2-3 maça aynısını Ole için yazarlar.

Oyuncak gibi oynuyorlar bjkemle

ulan 3 hafta dayanamadın

1753990295129.webp

kovuldu tazminat foraa

Eski teknik direktörü oldu.

Geri
Üst Alt