Beşiktaşlı Valentin Rosier: "Temas sevmeyenler buz pateni izlesin"

Alper Yılmazlar

Berlin Panteri
20210208_2_46760229_62310380.jpg

Valentin Rosier, Başakşehir maçında kart görmesi gerektiğini söyleyenlere Twitter hesabı üzerinden cevap verdi.

"BİZ KARTALIZ, AVLANIYORUZ"
24 yaşındaki savunmacı, “Her maç ‘Rosier kart görmeliydi’ diyorlar. Futbol temas sporu. Bu teması sevmeyenler artistik buz pateni izlesin. Biz kartalız ve burada avlanıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Katılıyorum. Su oyunu birbirine dokunmadan oynamak mümkün değil. Hakemlerin yapacağı niyetin iyi veya kötü olmasını anlayabilmeleri. Her bileğe basma kırmızı değildir. Her el in sarı olmadığı gibi. Bunları cozumlediklerinde oyunun daha az durdugu daha güzel maçları izleyeceğiz.

GSC Mobile App

Katılıyorum. Su oyunu birbirine dokunmadan oynamak mümkün değil. Hakemlerin yapacağı niyetin iyi veya kötü olmasını anlayabilmeleri. Her bileğe basma kırmızı değildir. Her el in sarı olmadığı gibi. Bunları cozumlediklerinde oyunun daha az durdugu daha güzel maçları izleyeceğiz.

GSC Mobile App
Iyi de sorun bunun sert oynamasi degil ki. Bunun hareketlerine kart cikmazken ozellikle biizmkilere cok rahat cikmasi. Mesela Ankara macinda Yedlin'in karti normal miydi? Eger o sari kartsa bu arkadas her mac gormeli.

Haftaya öpecekler haberin olsun

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
İyice arsızlaştılar

Şimdiye kadar en az 4 kırmızı görmesi gereken adam hakemlerin koruması altında olunca bir de pişmiş pişmiş temastan bahsediyor

Dikkat et biri bir gün ayağını eline verip göndermesin

Bakalım daha ne kadar koruyacaklar

Herif kendi ağzıyla söylüyor yapıyorum kart vermiyorlar diye

Mostafa ebene atlasin da gör temasi bir kac hafta sonra.

Ligin eski kasapları olsa 2. maçında ayağını eline verirlerdi bu hırtın. İnanılmaz bir dokunulmazlığı var.

Haftaya penaltıları verilmediğinde bunu görmek isterim. Aleyhlerine bir karar olduğunda şikecilerden fazla ağlıyorlar ama bu sezon tek doğranmayan takım bunlar.

Lan temas edecem diye adamın futbol hayatını bitirmen mi lazım geçen maçta ayağını eline veriyordun oyuncunun faul bile çalmadılar kartı geçtim

Topa sertlikle her maç rakipten kan akıtacak kadar rakibe sertlik aynı şey değil , arkadaş davar olduğu için uyanamamış mevzuya. Motta'yı hoplatan Melo gibi topçumuz yok ki buna sahada cevap versin.

Rosette boş konuşmuş.
Fb maçını beklesin, aynısını yapsın bak kartın rengi ne oluyor.

Gscimbom mobil

bizde olsa her maç kırmızı yerdi şerefsiz

Eziktaşın tinerci .

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri
Üst Alt