Beşiktaşlı Valentin Rosier: "Temas sevmeyenler buz pateni izlesin"

Anadolu takımlarına karşı yer o görücez Fb maçında seni

Iyi de sorun bunun sert oynamasi degil ki. Bunun hareketlerine kart cikmazken ozellikle biizmkilere cok rahat cikmasi. Mesela Ankara macinda Yedlin'in karti normal miydi? Eger o sari kartsa bu arkadas her mac gormeli.
rakiplerin maçlarını çok takip etmiyorum. ona ne verildi buna neden çalınmadı konularına girmek de istemiyorum. twiterda dönen görsellere de tahammulüm kalmadı. dün berna denen baskanın söylemleri falan komediydi mesela. yarin o söylemleri hatırlatarak rakiplerin "kayserinin hakkı yendi" denecek mesela. bu vb şeylerden algı yapılmaması taraftarıyım. teması bol mücadele gücü yüksek oyun izlemek istiyorum. öyle şu sarıydı bu kırmızıydıya girersek rakipler de bizde fazlaca şey bulabiliriz doğruya doğru. bu sezon olmasa 5 sezon öncesi görsellerini birleştirerek videolar görseller paylasılıp algı yapılıyor. bizimkilerde yapıyor hepsini tek bir gereksiz işlerle ugrasan işsizler olarak tanımlayabilirim. yöneticiler basta olmak üzere, artık bu sahada ne oynandığı belli olmayan, iyi futbolla alakası uzaktan yakından geçmeyen şeyin altını bu vb. algılarla doldurup taraftarın gözünü boyamayı bırakmalı, tüm taraftarlara iyi futbol nası izletiriz onun derdine düşmeleri lazım.

öyle yada böyle bjk de puan kaybedecek fb de bizde. bu puan kayıplarını minimum da tutup iyi futbol oynayarak şampiyon olmamız avrupa'ya da güzel kadro ve iyi oyunla gitmemiz gerek. rakiplerin algılarına cevap vereceğiz diye konudan uzaklasıyor her hafta bombok oyunlarla puan kapmaya calısıyoruz. herkes kendi kapısının önünü süpürse her şey çok güzel olacak da hepsi birbirinin paçalardan rakibi nası alt ederiz onun derdine düşmüş. bu şekilde gelişemediğimiz gibi rakiplerinde seviyesine inmek zorunda kalıyoruz. bunda taraftarın da payı yüksek.

ben iyi futbol bol pozisyon tempolu maçları takip etmek istiyorum dediğim gibi. gerisinin koca bir çöplük olduğunu düşünüyorum.

o çıkan veya çıkmayan kartların da bu masa başı planların lobilerin söylemlerin taraftar baskılardan dolayı oluyor. kimse mükemmel değildir hakem dahil herkes hata yapabilir bunlarla ugrasmak yerine işimize bakalım. fb bjk hariç her takımı 13 kişi de oynasalar yenebilmemiz lazım. galatasaray takımı bu şekilde yapılanmalı ona göre oynamalıdır. geçelim o kırmızı niye çıkmadı bu sarı niye verilmedi gibi şeyleri. sezonun bütününde iyi oynadığın sürece seni alt edemeyecek seyler bunlar çünkü. öyle 3 maç gaza gel 5 maç yat ile olmuyor bu işler.

rakiplerin maçlarını çok takip etmiyorum. ona ne verildi buna neden çalınmadı konularına girmek de istemiyorum. twiterda dönen görsellere de tahammulüm kalmadı. dün berna denen baskanın söylemleri falan komediydi mesela. yarin o söylemleri hatırlatarak rakiplerin "kayserinin hakkı yendi" denecek mesela. bu vb şeylerden algı yapılmaması taraftarıyım. teması bol mücadele gücü yüksek oyun izlemek istiyorum. öyle şu sarıydı bu kırmızıydıya girersek rakipler de bizde fazlaca şey bulabiliriz doğruya doğru. bu sezon olmasa 5 sezon öncesi görsellerini birleştirerek videolar görseller paylasılıp algı yapılıyor. bizimkilerde yapıyor hepsini tek bir gereksiz işlerle ugrasan işsizler olarak tanımlayabilirim. yöneticiler basta olmak üzere, artık bu sahada ne oynandığı belli olmayan, iyi futbolla alakası uzaktan yakından geçmeyen şeyin altını bu vb. algılarla doldurup taraftarın gözünü boyamayı bırakmalı, tüm taraftarlara iyi futbol nası izletiriz onun derdine düşmeleri lazım.

öyle yada böyle bjk de puan kaybedecek fb de bizde. bu puan kayıplarını minimum da tutup iyi futbol oynayarak şampiyon olmamız avrupa'ya da güzel kadro ve iyi oyunla gitmemiz gerek. rakiplerin algılarına cevap vereceğiz diye konudan uzaklasıyor her hafta bombok oyunlarla puan kapmaya calısıyoruz. herkes kendi kapısının önünü süpürse her şey çok güzel olacak da hepsi birbirinin paçalardan rakibi nası alt ederiz onun derdine düşmüş. bu şekilde gelişemediğimiz gibi rakiplerinde seviyesine inmek zorunda kalıyoruz. bunda taraftarın da payı yüksek.

ben iyi futbol bol pozisyon tempolu maçları takip etmek istiyorum dediğim gibi. gerisinin koca bir çöplük olduğunu düşünüyorum.

o çıkan veya çıkmayan kartların da bu masa başı planların lobilerin söylemlerin taraftar baskılardan dolayı oluyor. kimse mükemmel değildir hakem dahil herkes hata yapabilir bunlarla ugrasmak yerine işimize bakalım. fb bjk hariç her takımı 13 kişi de oynasalar yenebilmemiz lazım. galatasaray takımı bu şekilde yapılanmalı ona göre oynamalıdır. geçelim o kırmızı niye çıkmadı bu sarı niye verilmedi gibi şeyleri. sezonun bütününde iyi oynadığın sürece seni alt edemeyecek seyler bunlar çünkü. öyle 3 maç gaza gel 5 maç yat ile olmuyor bu işler.
Ayni pozisyonlara veya daha sertine sari cikmazken, bizimkilere şimsek gibi kart cikarttiklarinda hakem hatasi olmaz, eyyamcilik olur.
Iyi futbol icin iyi hakem de gerekmiyor mu?
Ac izle Alanya macini. Penalti ve kirmizi karti bosver, ayni pozisyonlarda topu kaybediyoruz ama devam, daha hafifinde top kazandigimizda aninda düdük. Bunun gibi 4 - 5 aynisi defa oldugunda hangi iyi futboldan bahsederiz?
Top rakipteyken buz pateni kurallari, top bizdeyken rugby kurallari.
Eyyamcilikla hakem hatasini karistirma.
Daha dun Emre Kilic'in once bilegine darbe sonra topu kazaniyor. Faul nerede?

Adam doğru konuşmuş da yaptıkları temastan daha çok adam sakatlamaya yönelik hareketler onları görmüyor galiba

et ete değecek olayını yanlış anlamış.

gustavo düzeldi mi bilmiyorum ama umarim bjk macina yetisir
o zaman gercek temasi görür bu arkadas
serdardan da bol bol dirsek bekliyoruz

Fenerbahçe maçında aynı hareketleri yapsın da göreyim 15. dakikayı görmeden atılmıyor mu oyundan :)

Rosier başka bir takımda oynasa 15 sarı kart falan görmüştü muhtemelen.

Son düzenleme:
Temas sporunda bizim hakemler her boka foul caliyor diye hakkli da, ama bu yamuk biz de ayni tarzla oynasa, simdiye kadar en az 5-6 tane fazladan kart görmüstü. Bununki temas sporundan daha fazla kasaplik yönüne gidiyor.

İlk kirmizisinda ağlamasını zevkle izleyeceğim.
Sonrasında yarın öbür gün ayağını eline verince kartal misin karga mi ortaya cikacak

iyi ozaman marcao seni sevdiğinde şikayet etmeyecen.arkadan sağlı sollu dalsın dengesizce görürüz seni koçum.asıl bu sol bek olacaktı luyindamayla denkleşecekti temasın büyüğünü yaşayacaktı

Haftaya sen hele bir temas et alikoc'un bebelerine goreyim seni.

hakemler size gösterdiği toleransı bize gösterse temasın kralını gösteririz sana maç sonu kendini kullanılmış gibi hissedersin koduğumun tinercisi.

Geri
Üst Alt