Beşiktaş'ta 10 Oyuncu Altay Maçında Yok

ANÇ bence Groningen'li oyunculara açıktan para yollasın 200-300 bin'er euro Anthony, Neres, Tadic, Haller'i falan sakatlasınlar. Şu ortamda şu kadroyla hollandaya giderlerse dönüşü olmaz o yolun ;D:uiyy:

Montero’da yokmuş. 11 oldu.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

sakat topçuların çoğu ajax maçını da kaçırıyormuş goooolllll

Ligin telafisi var ama Sampiyonlar ligi oncesi bu kadar adamin olmamasi buyuk handikap. Ajax karsisinda bu kadar dar bi kadro olacagini sanmıyorum ancak boyle bi kadroyla cikarlarsa 7-8 atar Ajax.hic sevmezler oyunun temposunu dusurelim de gol atmayalim diye.Bi Almanlar bi Hollandilardan korkacan fark konusunda.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

pianiç ve ozi de gitti
FAEoESfXoAA_EIS

Büyü mü yaptılar la bunlara

Bu işin bir açıklaması olmalı

Ben geçen sene bunların doping kullandığını düşünüyordum. Beter olsunlar. Acimayin acindirmayin
Kullandılar zaten, beni aksine kimse inandıramaz. Atiba zaten izinli kullandı.

Bu akşam Pjanic, Oğuzhan, Salih ve Atiba da sakatlandı, garip olan sakatlanması elzem olan Josef her maç 90 dk oynamasına rağmen sapasağlam, en kritik adamları da onunla Rosier, diğerlerinin yeri ikame edilir aynı anda olmadıkça.

Kullandılar zaten, beni aksine kimse inandıramaz. Atiba zaten izinli kullandı.

Bu akşam Pjanic, Oğuzhan, Salih ve Atiba da sakatlandı, garip olan sakatlanması elzem olan Josef her maç 90 dk oynamasına rağmen sapasağlam, en kritik adamları da onunla Rosier, diğerlerinin yeri ikame edilir aynı anda olmadıkça.
Aynen herif ilaç alıyorum diye doping etkisi olan ilaç ile çıkıyordu.

Geri
Üst Alt